Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, anunţă extinderea gamei de imprimante laser inteligente prin lansarea  modelelor i-SENSYS LBP6680x şi i-SENSYS LBP6670dn. Noile imprimante monocrom SFP (single function printer) pot fi  integrate cu uşurinţă în cadrul flotei de imprimante a unei organizaţii şi pot fi parte componentă a unei implementări echilibrate de imprimare şi prelucrare de imagine.

Anil Jagpal, European Marketing Manager for Laser, Business Imaging Group, Canon Europe, spune: ”Nu există două organizaţii cu aceleaşi necesităţi de imprimare şi prelucrare a imaginilor. De fapt, cerinţele pot varia consistent între echipe, funcţii şi roluri. O implementare echilibrată este cel mai eficient mod de a aborda solicitările specifice ale unei organizaţii. Noua generaţie de imprimante laser inteligente joacă un rol central în capacitatea noastră de a oferi soluţii echilibrate de imprimare, potrivite nevoilor oricărui tip de companie.”

După lansarea cu succes în 2011 a unei noi generaţii de imprimante laser, cu modelele color i-SENSYS LBP7680Cx şi  BP7660Cdn, Canon a dezvoltat noua serie monocrom i-SENSYS LBP6600. Construit pe o arhitectură consistentă, compatibilă cu platforma Canon imageRUNNER ADVANCE, i-SENSYS LBP6680x şi LBP6670dn furnizează multe caracteristici avansate de prelucrare a imaginii în mod normal asociate cu gama imageRUNNER ADVANCE, cum ar fi suportul pentru Adobe PostScript.

Compatibilitatea cu uniFLOW, prima platformă din industrie capabilă să gestioneze procese de imprimare şi scanare, permite organizaţiilor să administreze în mod eficient fluxurile de tipărire. Costurile de imprimare pot fi controlate şi gestionate prin caracteristici de gestionare a costurilor, care includ şi contabilizarea imprimării.

Integrare avansată cu LBP6680x

Integrarea avansată este posibilă prin intermediul tehnologiei MEAP încorporată pe i-SENSYS LBP6680x. Caracteristici de securitate îmbunătăţite, cum ar fi eliberarea în condiţii de siguranţă, autentificarea utilizatorului la echipament şi selecţia sarcinilor de imprimare, asigură accesul controlat la documente şi informaţii sensibile.

Funcţionalităţi la nivel enterprise, cu i-SENSYS LBP6680x şi LBP6670dn

Echipamente desktop independente, i-SENSYS LBP6680x şi LBP6670dn aduc grupurilor mici de lucru şi companiilor mici un nivel înalt al funcţionalităţilor de imprimare.

Noile echipamente SFP permite angajaţilor să lucreze mai productiv, cu viteze de imprimare de până la 33 de pagini pe minut (ppm), capacitatea de a imprima documente faţă-verso, precum şi un panou de control bazat pe un ecran LCD cu cinci linii ce permite navigarea rapidă şi uşoară în meniuri. Imprimarea la rezoluţie 1200x 1200 dpi le oferă, de asemenea, capacitatea de a produce documente de înaltă calitate.

Gestionarea eficientă a dispozitivului, prin intermediul eMaintenance, permite întreţinerea de la distanţă a dispozitivelor, iar monitorizarea atentă a consumabilelor elimină momentele în care imprimanta rămâne fără hârtie sau  toner.

Pentru a contribui la reducerea consumului de energie, atât LBP6680x cât şi  LBP6670dn au fost proiectate având în vedere protecţia mediului, acestea fiind  dotate cu un sistem de închidere automată, opţiune de imprimare faţă-verso în  standard, precum şi niveluri scăzute de consum de energie, doar  1,3kWH/săptămână.

Anil Jagpal a adăugat: ”Prin adăugarea celor două noi modele i-SENSYS LBP  Canon a demonstrat că este capabilă să ofere acum atât imprimante laser  monocrom cât şi color, cu elemente de securitate, management al costurilor şi  al dispozitivelor, compatibile cu platforma de succes imageRUNNER ADVANCE. Oferim  o soluţie avansată de imprimare pentru organizaţii de toate dimensiunile,  indiferent dacă sunteţi un manager IT în căutarea unei implementări echilibrate  a unei soluţii integrate de imprimare sau sunteţi o organizaţie mică ce doreşte  să beneficieze de funcţionalităţi de clasă enterprise de la un singur  dispozitiv.”

i-SENSYS FAX-L150 şi FAX-L170

Odată cu noile modele i-SENSYS LBP, Canon a anunţat lansarea a două noi  dispozitive de fax monocrom i-SENSYS, FAX-L150 şi FAX-L170. FAX-L170 dispune de  un receptor încorporat, iar ambele modele includ un afişaj LCD cu 5 linii,  având un design compact, consum redus de energie şi procesare a imaginii UHQ.  Noile dispozitive de fax sunt ideale pentru companiile în care utilizarea  faxului este critică pentru procesele de afaceri sau pentru companiile mici  care au nevoie de o combinaţie de fax şi imprimantă.

Noile dispozitive din seria i-SENSYS LBP6600 vor fi disponibile începând cu  1 mai 2012.

Echipamentele i-SENSYS FAX-L150 şi FAX-L170 vor fi disponibile din 2  aprilie 2012.