Xerox oferă câte un echipament cadou WorkCentre 5019/5021 pentru fiecare echipament din seria WorkCentre 72XX cumpărat. Promoţia este valabilă în limita stocurilor disponibile la distribuitorii autorizaţi Xerox.

Ideale pentru grupurile mici şi medii de lucru, imprimantele multifuncţionale Xerox WorkCentre 7220/7225 adaugă noi opţiuni pentru imprimarea şi scanarea mobilă, integrează tehnologii bazate pe cloud şi ocupă mai puţin spaţiu, având un design compact. Echipamentele includ tehnologia ConnectKey, un sistem software care simplifică activităţile cu documentele, securizează datele şi permite accesul la servicii de cloud şi imprimare mobilă.

Echipamentele tipăresc color şi alb-negru la o viteză de 20 – 25 de pagini pe minut. De asemenea, acestea asigură o calitate foarte bună a imaginii, la o rezoluţie de 2400x600dpi.

Echipamentul oferit cadou de Xerox, imprimanta multifuncţională WorkCentre 5019/5021, este ideal pentru IMM-uri. Acesta eficientizează procesele de lucru, economiseşte timp şi spaţiu şi creşte productivitatea, cu ajutorul funcţiilor de printare, scanare şi copiere încorporate. Echipamentul are o viteză de imprimare de până la 20 de pagini pe minut şi o capacitate de alimentare de 850 de coli de hârtie.