Cea mai bună soluție de securitate din categoria UES

Protejați-vă organizația cu o soluție modernă din categoria Unified Endpoint Security! Abordarea Blackberry end-to-end în materie de securitate cibernetică este potențată de modulele Cylance de inteligență artificială (IA) și învățarea automată (Machine Learning – ML), oferind o protecție sporită împotriva amenințărilor cibernetice actuale și viitoare.

Un concept destul de recent pe piața securității cibernetice, Unified Endpoint Security răspunde nevoii de protecție globală pe o gamă completă de device-uri-uri (stații de lucru, PC-uri la distanță, telefoane mobile, tablete etc.). Ca și predecesorul său, UEM (cu M de la Management), o soluție UES afișează starea în timp real a întregii infrastructuri IT a organizației pe o consolă unificată. Adevărata valoare a sistemului UES este legată de zona de securitate IT, deoarece reprezintă capacitatea sa de a detecta și combate în mod activ amenințările cunoscute și necunoscute.

BlackBerry Protect

 • PREVENȚIE Zero Day: IA inspectează aplicațiile și fișierele înainte ca acestea să se execute pe dispozitiv, oprind astfel programele malware cunoscute și necunoscute.
 • EDGE IA: protecție adaptivă care rulează pe punctul de lucru final fără a avea nevoie de o conexiune de rețea sau semnături.
 • SUPER PERFORMANȚĂ: Agent ușor, foarte rapid, care folosește o fracțiune din capacitatea de procesare în comparație cu un antivirus tradițional.

BlackBerry Protect Mobile

 • PROTECȚIE EDGE IA: Cylance IA identifică și blochează malware-ul mobil, protejează împotriva încărcării laterale și identifică vulnerabilitățile de securitate și compromisurile cu sistemul de operare.
 • REMEDIERE AUTOMATĂ: Odată ce o amenințare este identificată, Protect poate informa și permite utilizatorului să remedieze automat problema eliminând amenințarea sau să activeze automat opțiuni precum navigarea în siguranță.
 • BLOCARE INGINERIE SOCIALĂ: neutralizează amenințarea atacurilor bazate pe social engineering prin mesaje SMS / MMS rău intenționate; Scanare URL / anti-smishing.

BlackBerry Optics 3.0

Folosește o nouă arhitectură extinsă „data lake” pentru a rula în cloud cu un nou motor de căutare, un limbaj de interogare avansat și opțiuni flexibile de stocare a datelor. Detecție și răspuns final al punctelor (EDR) bazat pe IA, care funcționează cu BlackBerry Protect pentru a face față atacatorilor cibernetici și a menține afacerea în siguranță – chiar și atunci când dispozitivele sunt offline.

 • CLOUD NATIVE ARCHITECTURE: monitorizare continuă și vizibilitate care se întinde pe întreaga organizație.
 • EDGE IA: Treceți dincolo de vizibilitatea atacului, detectați și răspundeți cu viteza mașinii.
 • INSIGHT PROFUND PENTRU VÂNĂTOR: Capacități avansate de căutare pentru îmbunătățirea vânătorii de amenințări și opțiuni flexibile de păstrare a datelor.

BlackBerry Persona

Este o soluție Endpoint User and Entry Behavior Analytics (UEBA) care utilizează IA predictivă pentru adaptarea dinamică a politicii de securitate în timp real pe baza locației utilizatorului, a dispozitivului și a altor factori.

 • PROTECȚIE ADAPTIVĂ: Pro-tecție adaptivă a punctului final cu IA predictivă și învățare automată (ML).
 • AUTENTIFICARE CONTINUĂ: biome-tria pasivă și modelele bazate pe utilizare verifică continuu identitatea unui utilizator.
 • SCOR DE RISC ÎN TIMP REAL: adaptează dinamic politicile de securitate pe baza riscului situațional.

Arhitectura BlackBerry Cyber Suite