BenQ, lider global în furnizarea de soluţii de imagine şi producătorul numărul unu pe piaţa locală de proiectoare, lansează noi game de proiectoare pentru segmentul home entertainment echipate cu tehnologii 3D şi durată de viaţă a lămpii de 6.500 de ore, dar şi noile monitoare pentru home, office şi pro-gaming.

Noile proiectoare dispun de tehnologia SmartEco de reducere a consumului de energie, dar şi de modul Blank Eco, de protejare a lămpii atunci când dispozitivul este în stand by.

 

Noile proiectoare pentru educaţie interactivă

BenQ lansează în România o noua linie de proiectoare interactive pentru segmentul educaţional, gamă ce include modelele MX819ST, MW820ST, MX822ST. Modelele sunt XGA și WXGA, cu o luminozitate de până la 3.500ANSIlumeni şi o durată de viaţă a lămpii de 10.000 ore. Proiectorul poate fi transformat într-unul interactiv prin achiziționarea modulului dedicat care permite utilizarea a până la patru pen-uri simultan. În acest fel, clienții fac economii eliminând costurile aferente  achiziţionării unei table interactive.

Modelul BenQ MX822ST oferă proiecţie 3D de la distanţă scurtă, la rezoluţie 1024x768p (XGA). Proiectorul oferă opţiunea conectării la reţea (LANControl,LANDisplay&Audio). Pentru a spori eficienţa în mediul educaţional, proiectorul poate proiecta informaţiile stocate pe un stickUSB.

Gândit special pentru utilizarea în sălile de curs, proiectorul BenQ MX822ST este prevăzut cu o serie de tehnologii şi caracteristici speciale care reduc costul total de exploatare. Astfel, proiectorul poate fi repornit instantaneu după ce a intrat în stand by, datorită opţiunii Instant Restart. Consumul de energie al lămpii este redus la aproximativ 30% atunci când proiectorul a intrat în stand by, având un consum de 0,5W. Difuzoarele încorporate asigură un sistem complet pentru utilizarea în sala de clasă, fie că e vorba de o prezentare interactivă sau de proiecţia unui film educaţional.