A inceput editia virtuala a targului de cariera Angajatori de TOP.

Ai acces la peste 3000 de oportunitati de cariera

In perioada 24-27 aprilie, pe portalul de cariera HiPo.ro, are loc editia virtuala a celui mai mare eveniment de recrutare la nivel national, Angajatori de TOP. Evenimentul este adresat atat persoanelor cu experienta cat si studentilor si absolventilor. Oportunitatile de cariera disponibile in cadrul targului virtual de cariera Angajatori de TOP sunt deschise in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj Napoca si Brasov, dar si in alte orase. Joburile pentru care candidatii interesati pot aplica sunt in domeniile: IT, Telecom, FMCG, productie, inginerie si outsourcing. Pana pe 27 aprilie, joburile oferite de angajatori vor fi actualizate permanent.

La eveniment pot participa candidati din toata tara. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera HiPo.ro. Dupa logarea pe HiPo.ro, vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa discute cu specialistii HR, sa participe la conferinte online si sa aplice la job-urile oferite de angajatori din toata tara.

Cateva dintre companiile care participa la eveniment sunt: Renault Romania, Oracle Romania, Philip Morris Trading, Brainspotting, PepsiCo, Thales Systems, Star Storage, Emerson, Webhelp, NoBug, Genpact, Continental, Schaeffler Technologies, Emag, Netop, King, Voxility, Hilti Romania, Misys, Macadamian, Adecco, Namco Bandai Romania, Ericsson, HP, Schneider Electric, L’Oréal Romania, JTI, Unilever, Cosmote, HTSS – High Tech Systems&Software, Freescale Semiconductor, McDonald’s Romania, Stefanini, Veo Finance, Intel, Leoni Wiring Systems.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP virtual, candidatii pot aplica la 3000 de oportunitati de cariera, iar studentii la programe de internship & trainee. Printre companiile care recruteaza pentru astfel de programe amintim: PepsiCo (Butterfly Effect Internship Program 2013), Genpact (Students & Fresh Graduates GATEWAY Program career opportunity in Bucharest and Cluj), Misys (Misys Development Bootcamp), L’Oréal Romania (Pépinière Marketing, Pépinière Comercial, Sales Suport Internship), JTI (JTI Internship Program), Unilever (Summer Internship, Unilever Future Leaders Programme), Freescale Semiconductor (Program de internship), McDonald’s Romania (Management Trainee), Stefanini (Stefanini ADC Internship Program 2013).

„L’Oréal Romania ofera pozitii si programe dedicate tinerilor pe tot parcursul anului, in oricare din departamentele de Marketing, Vanzari, Finante & Contabilitate, Supply Chain, in functie de proiectele existente. Programele de internship, dedicate in special studentilor in an terminal si master, se desfasoara pe o perioada de minim 6 luni. Acestia vor fi integrati in echipe de proiect si vor primi responsabilitati pe baza carora vor fi evaluati. In momentul deschiderii de noi pozitii in cadrul companiei, internii cu rezultate exceptionale sunt evaluati in prioritate. Anual, 10 – 15 interni sunt integrati in echipele L’Oréal Romania” a declarat Magdalena Cring, Director Resurse Umane, L’Oréal Romania.

In urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions in perioada februarie – martie referitor la programele de internship & trainee oferite studentilor, masteranzilor dar si proaspat absolventilor, 29% dintre companii au afirmat ca peste 70% dintre persoanele care urmeaza un astfel de program in cadrul companiei sunt angajate ulterior in cadrul organizatiei. Cele mai frecvente departamente in care sunt deschise astfel de programe sunt: IT Software, HR, Administrativ, Marketing, Client Service, Vanzari, Constabilitate, Consultanta, juridic.

Accesul la evenimentul virtual Angajatori de TOP este posibil 24h din 24h in perioada 24-27 aprilie, iar sesiunile de interactiune cu o parte dintre companii se vor realiza in intervalul orar 10.00 – 17.00.

Mai multe detalii despre editia virtuala Angajatori de TOP sunt disponibile pe microwebsite-ul evenimentului.

Evenimentul este sustinut de partenerii media: TV City, Wall-street, Cariere, Studentul.info, StartUB, RegieLive, Webdigital, Romania Pozitiva, Ziare.com, PortalHR, PCWorld, Mobzine.ro, IT Channel, Educativa, Comunicate de presa.ro, IQads, ComputerWorld, Studentie.ro, Catalog Cursuri, Campus Cluj, Business24, Bestresource, Balaur.ro, 9AM.