BenQ, companie inovatoare în segmentul de lifestyle digital, lansează în România noul brand premium QisDESIGN cu produse de iluminat bazate pe tehnologie LED. Beneficiind de resursele importante ale grupului BenQ, de la experți specializați în design, până la deschiderea către producția de prototipuri, produsele QisDESIGN au primit recunoaștere la nivel mondial printr-o serie de distincții internaționale: IF Design, Red Dot sau G-Mark.

Bazate pe filozofia „Imagine another possibility”, noile corpuri de iluminat cu tehnologie LED sunt rezultatul îmbinării dintre inovația tehnologică și designul sofisticat. Becurile LED, încorporate în sistemele de iluminat QisDESIGN au o durată de viață de 50.000 de ore, respectiv 13 ani de utilizare zilnică pentru o durată de 10 ore. Totodată, tehnologia de iluminare LED oferă o paletă variată de culori, astfel încât, spre deosebire de becurile tradiționale, oferă mai multe opțiuni de jocuri de lumini.

Ca răspuns la tendințele de protejare a mediului, lumina LED utilizată de QisDesign are un consum de aproximativ 10 ori mai redus comparativ cu sursele tradiționale de iluminare, fără a face un compromis la calitatea iluminării.