Allview, cel mai important producător autohton din domeniul IT&C, anunţă astăzi lansarea telefonului mobil, rafinat şi elegant, Simply S5. Terminalul are un display de 2,8 inch, o greutate de doar 113,6 grame şi un design aparte, care atrage privirea.

“Existenţa unui segment de consumatori care apreciază telefoanele mobile clasice ne-a determinat să dezvoltăm un nou terminal, înglobând in el specificaţii peste medie, pentru a veni în întâmpinarea preferinţelor lor.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Device-ul este echipat cu un display generos de 2,8” cu rezoluţie de 240 x 320 pixeli, Bluetooth, accesul la internet se realizează facil cu ajutorul browserului preinstalat şi dispune de o cameră foto de 2 MP.           În plus, prin portul microUSB, telefonul se conectează cu uşurinţă la PC iar astfel, transferul de poze sau melodii se realizeaza într-un mod facil.

Meniul telefonului este intuitiv, oferind utilizatorului scurtături către principalele funcţii atât din ecranul principal, cât şi prin widget-ul inteligent, integrat, prin care pot fi accesate contactele favorite si aplicaţiile utilizate frecvent. Totodată, terminalul dispune de o varietate de aplicaţii care ajută la eficientizarea activităţii desfăşurate de utilizator, spre exemplu „Notiţe”, „Inregistrare audio” şi browserul dedicat. Bateria de 1280 de mAh oferă o autonomie de până la 10 zile în stand-by.

Datorită materialelor utilizate şi finisajelor de excepţie, terminalul este de un rafinament aparte, iar design-ul slim de doar 10,2 mm grosime întregeşte experienţa utilizării. Device-ul este disponibil în două nuanţe: alb perlat şi negru abanos, ambele modele având capac spate metalic, pentru a satisface atât gusturile doamnelor, cât şi pe cele ale domnilor.

Terminalul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 199 de lei. Mai multe informaţii despre produs puteţi afla accesând site-ul www.allview.ro.