Claudiu Chirita, reprezentant Easy Media, avast! Gold Reseller, a prezentat la LOAD noua gama de produse AVAST.

AVAST Antivirus este o soluție flexibilă și robustă, capabilă să răspundă unor nevoi complexe de securitate din cadrul organizațiilor. Faptul că peste 1 milion de utilizatori în Romania și  150 de milioane de utilizatori la nivel global folosesc această soluție,  constituie o garanție a stabilității și flexibilității AVAST.” a precizat Claudiu Chirita,

Easy Media (www.avastantivirus.ro) este Distribuitor unic AVAST SOFTWARE pentru România al produselor avast! Antivirus. Cu o experiență de peste 7 ani în furnizarea de soluții de securitate destinate atat publicului larg cât și companiilor, Easy Media furnizează servicii de consultanță, implementare și mentenanță pentru soluții de protecție antivirus.

Portofoliul de produse include noul avast! Mobile Security pentru Android, avast! Business Protection (Plus) pentru companii, produsul premium avast! Internet Security cu SafeZoneTM, dar si distributia gratuita avast! Free Antivirus care este menita sa ofere o solutie alternativa mai mult decat viabila versiunilor antivirus contra cost.

Prezentarea lui Claudiu, mai jos:

avast-load JZ edit