Avangate, lider pe piața de soluții de comerț electronic pentru producătorii de software, SaaS și servicii cloud, anunță lansarea unui program de mentorat în afaceri pentru startup-uri din România și Europa Centrală și de Est – Avangate Biz Sessions -, precum și implicarea activă în sesiunea Startup Spotlight a How to Web, un eveniment regional dedicat antreprenorilor din IT și tehnologie, ce va avea loc la Crystal Palace Ballrooms în București, în perioada 20-21 noiembrie.

În Avangate, recunoaștem importanța inovației în industria de software și uitându-ne la companiile software de succes la nivel mondial, observăm că la baza lor stau antreprenori extrem de inovatori. De aceea, prin sesiunile de mentorat în afaceri Avangate Biz Sessions demarate la nivel internațional, susținem accelerarea creșterii companiilor de software și SaaS prin informații legate de aspecte comerciale, ca de exemplu lansarea și împachetarea de produse noi sau intrarea pe piețe internaționale,” a declarat Carl Theobald, CEO Avangate.

Compania participă în calitate de partener și în cadrul programului Startup Spotlight, parte a conferinței internaționale How to Web. Programul evenimentului include atât sesiuni de mentorat, cât și întâlniri de pitching pentru proiecte antreprenoriale „early stage” din România și Europa Centrala si de Sud-Est. Cele 32 de echipe finaliste vor interacţiona cu mentori, investitori şi reprezentanţi ai unora dintre cele mai apreciate acceleratoare la nivel mondial, iar câştigătorii vor primi premii în valoare totală de 20.000 USD.

În cadrul Startup Spotlight, Laurențiu Ghenciu, Director de vânzări pentru EEMEA la Avangate, va participa ca mentor pentru startup-uri și de asemenea va susține prezentarea: Din startup de apartament la companie de renume mondial – despre vânzări și distribuție“. Ghenciu va fi prezent pe scena evenimentului pe 19 noiembrie, de la ora 19:15.

Prezentarea se va concentra pe exemple concrete din teme de interes precum împachetare și preț, canale directe și indirecte de vânzări, precum și sfaturi pentru încheierea unor parteneriate de succes, participarea la evenimente sau poziționarea companiei.

Programele de mentorat pe care Avangate le realizează oferă informații valoroase bazate pe experienta companiei și pe studii de caz, fiind totodată un mediu excelent de networking cu specialiști din industrie și mai ales cu alte companii la început de drum ce trec prin situații similare,” a menționat Laurențiu Ghenciu.

Pentru mai multe informații despre How to Web și programul Startup Spotlight puteți consulta agenda de pe site-ul evenimentului.

Sesiunile de mentorat pe teme de business Avangate Biz Sessions vor continua cu un nou workshop în luna decembrie 2013, detaliile urmând a fi comunicate ulterior.