ADATA™ Technology și-a anunțat participarea la cea de-a 6-a ediție de AIS 2013 (Accelerating Innovation Summit), în calitate de sponsor “Gold”. Adaptându-se la cerințele pieței, ADATA va prezenta două SSD-uri: SX1000L pentru servere și soluţia de stocare SSD inovatoare bazată pe interfața PCIe. Aceste soluții sunt proiectate atât pentru aplicații server, cât și pentru integratori, cu scopul de a rezolva în mod eficient problemele cu care se confruntă organizațiile și proiectanții de sisteme de astăzi.

SX1000L pentru servere este un SSD SATA 6 Gb/sec de 2.5” cu memorie dedicata procesorului din SSD extinsă (over-provisioning) și compresie eficientă. Având în vedere că în mediile enterprise, datele sunt ușor de comprimat, SX1000L oferă superioritate în privința performanței, calității și fiabilității. Vitezele pot atinge 550 MB/sec la citirea secvențială si 500 MB/sec la scriere, cu IOPS de 75K si 45K.

Noul SSD PCIe de la ADATA a adoptat M.2 NGFF (Next Generation Form Factor) și dimensiuni de 2.5”, oferind viteze de transfer de 3 ori mai mari decât cele ale sistemelor SATA 6Gb/sec. Aceste viteze sunt atinse fără nici un fel de compromis în privința fiabilității sau a dimensiunilor; exista și modele de 2TB. Oferind suport pentru AHCI si NVMe, noul sistem SSD PCIe introduce Corecția Avansată a Erorilor cu LDPC, precum și auto-criptare.

Evenimentul va alătura lideri și experți din industrie, iar ADATA va profita de ocazie pentur a-și dovedi înca o dată superioritatea în domeniul implementării produselor de stocare NAND flash. Pentru mai multe informații, vizitați ADATA la standul #13 la AIS 2013.