• Elegant și durabil pentru utilizare în deplasări: Carcasa subțire și ușoară, din aluminiu prelucrat cu precizie, rezistență de nivel militar pentru o mobilitate elegantă
  • Experiență de utilizare flexibilă și intuitivă: Balama ErgoLift de 360° pentru diverse moduri de lucru și un stylus USI integrat pentru luarea de notițe, schițe și editare facilă
  • Performanțe și opțiuni de conectivitate incredibile: Până la un procesor Intel® Core™ i7 de a 11-a generație, 16 GB de RAM, un SSD de 512 GB și WiFi 6 ultra-rapid
  • Imagini captivante: Ecranul NanoEdge pe patru laturi, cu un raport ecran/corp de 85%, permite o vizualizare captivantă

ASUS a lansat noul laptop ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5400) pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune instrumente moderne pentru muncă și divertisment. Performanțele de mare putere ale unui procesor ce urcă în gamă până la Intel® Core™ i7 de a 11-a generație, cu grafică Intel Iris® Xe și WiFi 6 ultra-rapid, sunt adăpostite într-o carcasă rafinată, subțire și ușoară, cu o durabilitate de nivel militar, oferindu-le utilizatorilor rezistența necesară pentru a fi productivi de oriunde, în timp ce își etalează stilul. Munca și divertismentul sunt îmbunătățite și mai mult de un design versatil, un stylus digital inclus în pachet și de un ecran captivant.

Design elegant și durabil

Cu un exterior rafinat și o greutate de numai 1,4 kg, ASUS Chromebook Flip CX5 combină stilul, mobilitatea și durabilitatea. Dispune de un șasiu din aluminiu, finisat cu colțuri și margini modelate cu precizie, ceea ce îi conferă un aspect curat și elegant. Estetica sa rafinată este perfectă pentru utilizatorii care caută flexibilitate în mișcare combinată cu un design de neegalat. Pentru durabilitate, ASUS Chromebook Flip CX5 dispune de ranforsări structurale pentru a spori rezistența carcasei și pentru a a satisface standardele MIL-STD 810H din SUA, care sunt mai riguroase și mai exigente decât oricând. În plus, dispozitivul este supus unor teste interne riguroase – inclusiv teste de presiune pe panou, de șoc și de cădere – pentru a asigura o rezistență maximă.

Utilizare confortabilă și intuitivă

Balamaua ErgoLift de 360°, proiectată cu precizie, de pe ASUS Chromebook Flip CX5 ajustează și fixează fără probleme ecranul în orice unghi. De asemenea, balamaua ridică și înclină tastatura în poziția perfectă de tastare atunci când ecranul este rotit în modul laptop, creând un spațiu suplimentar sub laptop care are și rolul de a îmbunătăți redarea sunetului. Un stylus USI inclus se încarcă rapid și automat atunci când este stocat în locașul său – doar 15 secunde de încărcare asigură până la 45 de minute de utilizare – fiind tot timpul pregătit pentru utilizare și beneficiind de un loc sigur pentru depozitare. Mișcarea intuitivă a stylus-ului este o modalitate rapidă și precisă de a da frâu liber creativității și productivității.

Performanțe și conectivitate incredibile

Echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 din a 11-a generație, cu grafică Intel Iris Xe și 16 GB de memorie, ASUS Chromebook Flip CX5 oferă performanța și capacitatea de reacție pentru a le permite utilizatorilor o productivitate incredibilă. Un SSD PCIe® spațios oferă spațiu de stocare cu acces rapid, iar o baterie robustă permite până la 10 ore de utilizare cu o singură încărcare, pentru a lucra sau a se juca pe tot parcursul zilei, chiar și în deplasări. Puterea acestor caracteristici este adăpostită într-un design fără ventilator, asigurând performanțe ridicate, în timp ce rămâne incredibil de silențios. Fie că rulează un film sau execută editări video cu o grafică intensivă, păstrează un profil silențios pentru a asigura un cadru de lucru sau de joacă liniștit.

Interfața WiFi 6 integrată în ASUS Chromebook Flip CX5 oferă viteze mai mari decât cele prin cablu de până la 2,4 Gbps, permițându-le utilizatorilor să se bucure de streaming fluid de videoclipuri online FHD și de transferuri ultra-rapide de fișiere mari. În plus, cele două porturi Thunderbolt™ 4 USB-C® suportă ieșiri duble pentru ecrane 4K, încărcare rapidă prin USB-C Power Delivery și viteze de transfer de date de până la 40 Gbps pentru periferice de înaltă performanță.

Imagini uimitoare pentru muncă sau divertisment

ASUS Chromebook Flip CX5 oferă efecte vizuale expansive care facilitează productivitatea și scot în evidență tot ce este mai bun din jocuri și filme. Ecranul NanoEdge pe patru laturi maximizează suprafața ecranului cu un raport ecran/corp de 85%, ceea ce face ca experiențele de vizionare să fie mai captivante. Panoul Full HD oferă, de asemenea, unghiuri largi de vizualizare și o reproducere excepțională a culorilor pentru imagini incredibil de vii și realiste.

Tot ce e mai bun de la Google

ASUS Chromebook Flip CX5 este poarta de acces către o muncă și un divertisment modern cu cele mai bune produse Google. Utilizatorii se pot bucura de acces complet la Google Play și îi pot cere lui Google să facă toată treaba pentru a se putea bucura de divertisment hands-free. Sistemul de operare Chrome OS de pe ASUS Chromebook Flip CX5 oferă întreaga putere a Google Workspace, inclusiv aplicațiile de productivitate Google, precum Gmail, Docs, Drive, Calendar, Meet și multe altele, permițând utilizatorilor să colaboreze rapid și să rămână sincronizați fără probleme cu aplicațiile preferate. De asemenea, cumpărătorii ASUS Chromebook Flip CX5 vor beneficia de acces gratuit la un abonament Google One pe 12 luni cu 100 GB de stocare, astfel încât să își poată păstra fișierele și fotografiile stocate în siguranță în cloud.

Actualizările automate și protecția antivirus încorporată mențin dispozitivul în siguranță, securizat și mereu actualizat. De asemenea, laptopul este construit în jurul securității solide a unui cont Google personal, astfel încât toate documentele private, e-mailurile, fotografiile și datele confidențiale sunt păstrate în siguranță în orice moment.

Trailer video pentru seria Chromebook Flip CX5: