„Assassin’s Creed Valhalla” a fost lansat de Ubisoft și, ca urmare a știrilor de săptămâna trecută despre numărul foarte mare de jucători din prima zi în care a fost disponibil, continuă să bată recorduri, vânzând mai multe copii în prima sa săptămână decât orice alt joc din seria „Assassin’s Creed”, mai mult decât dublul celor care au cumpărat „Assassin’s Creed Odyssey” în ziua lansării. În plus, a vândut mai multe unități de versiuni pentru PC în prima săptămână de la lansare decât orice alt joc Ubisoft în aceeași perioadă, determinate de performanțele record de vânzări ale magazinului online Ubisoft.

„Suntem cu adevărat încântați de răspunsul entuziast al jucătorilor și dorim să mulțumim fanilor pentru sprijinul lor incredibil”, a declarat Julien Laferrière, producător la „Assassin’s Creed Valhalla”. „Oferirea acestui joc pe fondul unei pandemii globale a reprezentat un adevărat tur de forță al echipelor noastre și este fantastic să vedem jucătorii care se bucură atât de mult de joc. Lansarea este doar începutul și avem planuri de conținut robuste pentru Assassin’s Creed Valhalla, care îi vor menține pe jucători cufundați în saga lor epică Viking pentru mult timp.”

„Assassin’s Creed Valhalla” este lansat acum pe Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PS4, PC, Stadia și Amazon Luna.