ASRock Inc., lider global în producţia plăcilor de bază, doboară două noi recorduri mondiale! Folosind noul vîrf de gamă ASRock Z97 OC Formula, John Lam, overclocker profesionist la HKEPC OC, a obţinut o frecvenţă de 7181.23 MHz, pe un procesor Intel® Core™ i7-4770K, clasându-se pe primul loc în HWBOT.org!

Ca şi cum un nou record mondial nu ar fi fost suficient să îl mulţumească, John Lam a reuşit să doboare şi cel de al doilea record mondial. Cu aceeaşi combinaţie CPU + MB, a reuşit să obţină un scor de 1601 puncte în Intel® XTU, oferind tuturor o nouă definiţie a overclocking-ului pe CPU!

Acum, dupa doborârea acestor recorduri, toţi pasionaţii de OC sunt nerăbdători să afle cum a fost posibil acest lucru. Fără îndoială, performanţele plăcii de bază ASRock Z97 OC Formula au contribuit major la obţinerea celor doua recorduri mondiale. Concepută şi perfecţionată de legendarul overclocker Nick Shih, ASRock Z97 OC Formula este contruită folosind tehnologia “Super Alloy”, incluzând radiatoare XXL din aliaj de aluminiu pentru o disipare rapidă a caldurii, condensatoare din aliaj premium ce reduc temperatura de lucru, MOSFET Dual-Stack pentru un voltaj mai eficient pe CPU şi MOSFET NexFET™ ce oferă rezistenţă la descărcări electrostatice de până la 15KV. Toate aceste component de top sunt esenţiale atunci când vine vorba de doborârea recordului mondial de OC.

Află mai multe despre ASRock Z97 OC Formula:

http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97%20OC%20Formula/