ASRock câştigă un premiu d&i COMPUTEX cu barebone-ul M8.

După premiul iF Product Design 2014 obţinut in în Ianuarie, M8 înregistrează acum o nouă reuşită pe scena internaţională.

COMPUTEX Taipei este cea mai mare expoziţie ICT din Asia şi atrage anual, peste 130.000 de vizitatori. Pentru recunoaşterea celui mai inovator produs al anului, TAITRA, organizatorii expoziţiei, oferă premiul d&i COMPUTEX. “Acest premiu nu este doar o onoare imensă, ci şi o recunoaştere a inovaţiei şi măiestriei de care compania dă dovadă.” explică James Lee, VP al departamentului Vânzări şi Marketing, ASRock.

Carcasa exterioară a barebone-ului M8 este din aluminiu, dotată cu o serie de magneţi ascunşi ce ajută la fixarea capacelor. În partea frontală se află un sistem hibrid de reglaj, format dintr-o rotiţă şi un display. Acest dispozitiv poartă numele de A-Command şi are rolul de a permite utilizatorilor să îşi controleze perfect sistemul de gaming. Pentru portabilitate maximă, în interior se află o placă de baza Z87 mini-ITX. De asemenea, aspectul acestui berbone este la fel de impresionant ca şi funcţionalitatea sa. Pentru upgrade-uri viitoare, carcasa sa poate gazdui orice placă mini ITX, în timp ce configurarea sa ca berbone permite utilizatorilor să decidă în privinţa componentele, precum DIMM-uri DDR3, orice placă grafică PCIe x16 şi orice configuraţie de stocare, folosind cele 6 porturi SATA3.

Expoziţia COMPUTEX Taipei va avea loc pe 3-7 Iunie 2014, 4F Nangang Hall. Noul berbone M8 va fi prezent aici alături de restul produselor noi din gama ASRock, la standul L1018.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi:

http://www.asrock.com/nettop/Intel/M8%20Series/index.asp