Perioada de gratie acordata Kindle Fire se pare ca se apropie de sfarsit si incep sa apara plangeri din partea clientilor in ce priveste browsingul web, touchscreen-ul, si alte caracteristici. Toate acestea ies la iveala acum, dupa de entuziasmul legat de pretul mic al tabletei incepe sa treaca.

Pentru a rezolva unele din aceste probleme, Amazon incearca sa ofere un update al interfetei Kindle Fire destinate userilor in urmatoarele doua saptamani, conform . Compania si-a updatat software-ul pentru tableta de cateva ori, promitand imbunatatiri la performanta tabletei.

Noul update se pare ca va imbunatati si mai mult performanta dispozitivului si ca va spori calitatea navigatiei multitouch. Update-ul va oferi userilor si mai multa intimitate, permitandu-le sa editeze activitatea recenta.

Raportul mai sugereaza ca Amazon pregateste un nou dispozitiv care va aparea in urmatoarele luni, cel mai probabil in primavara.

Kindle Fire este un mediu in care Amazon isi poate implementa ecosistemul de continut, de la carti la filme, la muzica si servicii de stocare. Nu a fost niciodata un competitor serios al Apple iPad, ci s-a axat pe o alta zona a pietei tabletelor — este un dispozitiv ieftin pentru vizualizarea de carti si filme, insa nu unul pentru crearea de continut.

Pentru mai multe informatii accesati: www.washingtonpost.com