Allview a anuntat, ȋn parteneriat cu Digi Mobil promotia “Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie”. Noul telefon Allview X2 Soul PRO va fi disponibil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim,  pe o perioada de 24 de luni la pretul de 1699 lei (TVA inclusa) cu plata integrala sau ȋn 12 rate lunare, fara dobȃnda.

In plus, clientii care se aboneaza ȋn perioada 07 – 10 mai 2015 si achizitioneaza un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioada de 6 luni.

Comenzile se fac ȋncepȃnd de astazi, ȋn magazinele proprii RCS & RDS, ȋn ContulMeuDigi.ro, pe www.rcs-rds.ro si telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucuresti, iar pentru alte localitati, apelȃnd 03xx 400 414, unde xx reprezinta prefixul judetului.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse ȋntre 2 euro si 10 euro, TVA inclusa si, ȋn functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate ȋn orice retea nationala si ȋn retele internationale, internet mobil nelimitat ȋn reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date ȋn roaming national, pe care clienti ȋi pot utiliza gratuit.

Device-ul pastreaza trendul in materie de design al gamei SOUL si se remarca prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop®, display-ul de 5,2” Full HD si camerele de 13MP si 8MP. Dintre functiile multiple de care dispune telefonul, functia Chameleon este un tool nou si interactiv. Aceasta va transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare data, astfel interactiunea cu smartphone-ul devine mai placuta si mai familiara.

 

“Placut la atingere si la privire, X2 Soul PRO va surprinde atat prin performante ȋnalte, cat si prin functiile sale, dintre care unele unice. Acest smartphone mentine designul spectaculos al gamei Soul si se diferentiaza prin frame-ul cu linii cromate si o arhitectura unica. Rezistenta sporita la arcuire este datorata frame-ului ȋn forma de U, construita cu ajutorul tehnologiei CNC. Intr-un design elegant am pus la dispozitia clientului cele mai noi  inovatii din domeniu care vor surprinde si vor inspira, menit celor care nu fac compromisuri. X2 Soul PRO vine ȋn ȋntampinarea nevoilor clientului cu beneficii, atȃt ȋn plan personal cȃt si profesional. ” declara Lucian Peticila, Managerul General al companiei.

 

“RCS & RDS si-a obisnuit deja clientii cu oferte avantajoase si suntem hotarȃti sa mentinem aceasta strategie si pe viitor. Lansarea noului telefon X2 Soul PRO ȋn oferta Digi Mobil, vine ca un raspuns firesc la cerintele utilizatorilor nostri care ȋsi doresc atȃt echipamente performante, de ultima generatie,  cȃt si servicii de comunicatii de calitate, la cele mai avantajoase preturi. Pe langa aceste beneficii, le oferim clientilor Digi Mobil acces gratuit la continutul video disponibil prin aplicatia Digi Online, unde pot urmari ȋn timp real programele lor preferate, oriunde si oricȃnd pe teritoriul Romaniei. De asemenea, meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii se vad ȋn direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aceleiasi aplicatii.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

 

X2 Soul PRO dispune de un sistem perfect de raciere. Cele 8 zone de racire contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datoreaza si display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) si senzorului Freescale.

Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecventa de 700MHz reda elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul ofera doua porturi pentru SIM si conectivitate 4G, functionand in standardele LTE FDD si TDD.