Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansează astăzi Wi8G. Device-ul cu sistem de operare Windows, procesor Intel®Atom™, display IPS de 8” si conectivitate 3G este cea mai mobila tableta ce sustine productivitatea din gama Allview.

Dorim sa ținem pasul cu evoluția tehnologiei, așadar ne-am propus ca standard al calității produselor noastre inovația și performanța. De aceea, astăzi nu lansăm doar o tabletă elegantă și ușor de utilizat, ci și performantă. Mai mult, datorită conectivitatii 3G și a sistemului de operare Windows, device-ul se transformă oricând într-un birou mobil pentru susținerea activității persoanelor active, mereu în mișcare. a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticilă.

Tableta Wi8G este caracterizată de conectivitatea 3G integrata și sistemul de operare Windows 8.1. Performanța ridicată a procesorului Intel® Atom™ Quad Core cu frecvența de până la 1,83 GHz, soluția grafică Intel HD Graphics, memoria RAM de 1 GB și spațiul generos de stocare de 16 GB interna vor dovedi performanța tabletei.

Wi8G are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru un an ce poate fi utilizata pe tableta si pe inca alte doua device-uri cu Windows, un smartphone si un PC. Aceasta vine impreuna cu 1 TB spatiu de stocare in OneDrive.

Display-ul IPS de 8” al tabletei Wi8G reda imaginile in culori vii si transforma device-ul intr-unul ușor de transportat și mereu la îndemână. Cu un design slim și elegant, tableta este disponibilă în două culori, alb și negru, consumatorii având posibilitatea de a alege în funcție de preferințele lor. Cele două camere foto și aplicația Skype elimina problema distanței, utilizatorii putand sa converseze in orice moment prin apeluri video.

Tableta Wi8G este disponibilă începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 749 lei, iar livrările vor fi făcute începând cu data de 28 decembrie 2014. Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.