Vivian Lien, VP of Alienware & Dell Gaming

Indiferent dacă ești pasionat de construirea unei lumi hiperrealiste sau de uciderea monștrilor, experiențele incredibile sunt integrate în ADN-ul Alienware. Anul trecut, în beneficiul jucătorilor, atât ocazionali, cât și hardcore, am dus această experiență la noi înălțimi fascinante!

În 2021, am dezvăluit cele mai subțiri laptopuri de gaming de până acum, Alienware X-Series, cu performanțe de inginerie revoluționare la nivel de sistem, pentru a vă permite să jucați, oriunde, cele mai noi și mai bune titluri de jocuri pe PC. Am finalizat o reproiectare din interior spre exterior a desktopului nostru emblematic Alienware Aurora, îmbogățind experiența de gaming din toate punctele de vedere. Iar recent, am accelerat și mai mult evoluția cu marea prezentare a Concept Nyx, un proiect radical de skunkworks din laboratoarele Alienware, construit pe baza ideii de a permite mai multor jucători dintr-o locuință să se joace pe orice dispozitiv, simultan și cu înaltă fidelitate.

Pe măsură ce numărul jucătorilor crește peste tot în lume și ne pregătim pentru noile lansări de jocuri extrem de așteptate în 2022, entuziasmul nu a fost niciodată mai mare, iar dezvoltarea și inovația sunt pe măsură – inclusiv actualizări majore în întreaga noastră familie de mobilitate Alienware și în ecosistemul de periferice.

Continuăm cu o listă generoasă de noutăți. De la cel mai subțire laptop de gaming de 14 inci din lume la cel mai puternic laptop de gaming AMD Advantage de 17 inci de pe piață și până la primul monitor de gaming Quantum Dot OLED din lume, fiecare nou dispozitiv este plin de inovații. Le vom puncta succint, dar puteți consulta linkurile de la sfârșit pentru mai multe detalii despre fiecare.

Mișcă-te în timp ce ești în mișcare

În calitate de jucător, care este prioritatea ta principală? Am proiectat și optimizat seria M și seria X pentru două tipuri de jucători: cei care apreciază puterea brută mai presus de orice (seria M) și cei care acordă prioritate mobilității, dar au nevoie și de cele mai noi tehnologii de joc (seria X). Ținând cont de acest lucru, Alienware vine la CES 2022 cu echipamentul perfect pentru fiecare.

Ești un gamer mobil care își dorește o portabilitate excelentă? Nu căuta mai departe de noul Alienware x14. Cel mai subțire laptop al nostru de până acum a ajuns la această performanță datorită unui nou design inteligent al balamalei în curs de brevetare, care ne permite să împachetăm multe sub carcasă: de la suita noastră de tehnologii de răcire Alienware Cryo-Tech care optimizează performanța termică, la cea mai mare capacitate a bateriei Whr de pe un laptop de gaming de 14 inci, capabilă de peste 11 ore de redare video HD[i].

Alienware x14 este primul laptop de 14 inci cu tehnologiile Advanced Optimus și G-SYNC de la NVIDIA – astfel încât durata de viață a bateriei este optimizată chiar și în timpul sesiunilor de jocuri imersive. Alienware x14 este, de asemenea, primul laptop Alienware care utilizează porturile Type-C exclusiv ca porturi de încărcare. Sub carcasă, puteți găsi cele mai recente procesoare Intel® Core™ H-series din a 12-a generație și materialul nostru exclusiv de interfață termică, Element 31, pe lângă grafica Intel® Arc™ Graphics sau GPU-ul pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 3060 cu reglare a tensiunii în 7 faze. Este cu adevărat un partener pentru gameri, potrivit pentru orice mediu.

Pentru cei care își doresc ecrane mai mari, dar cu aceeași portabilitate, dezvăluim, de asemenea, actualizări cheie pentru Alienware x15 R2 și Alienware x17 R2 îmbunătățite, care includ un set complet nou de opțiuni grafice uimitoare de la NVIDIA GeForce RTX™ 30 Series, procesoare Intel Core de a 12-a generație, memorie mai rapidă (care rulează acum la viteze de până la DDR5 6400Mhz), iluminare AlienFX și alte caracteristici extraordinare pe care le veți aprecia!

Să trecem acum la laptopurile noastre de gaming din seria M. Pentru performanțe de gaming extreme care oferă un avantaj competitiv, Alienware m17 R5 depășește concurența, fiind cel mai puternic laptop de gaming AMD Advantage™ de 17 inchi din lume. Cu o mulțime de posibilități AMD – procesoare AMD Ryzen™ seria 6000, grafică AMD Radeon™ RX, tehnologie AMD FreeSync™ Premium, AMD SmartShift MAX, tehnologie AMD Smart Access Memory™ și primul laptop disponibil care dispune de AMD SmartAccess Graphics – noul nostru m17 oferă o combinație incredibilă de tehnologii de gaming hardware și software și care creează o experiență de gaming deosebită. La acestea adăugăm tehnologia de răcire Alienware Cryo-tech, pentru a susține performanțe ridicate în sesiuni lungi de jocuri maraton, indiferent dacă e un joc indie preferat sau cel mai recent titlu AAA high-end.

Alienware m17 vă satisface simțurile pe deplin: de la grafica remarcabilă cu o gamă impresionantă de opțiuni de afișare care susțin o acțiune fără lag, până la senzația plăcută de “deep-click” a tastaturii mecanice CherryMX opționale, extrem de tactile. Oferim, de asemenea, modelul mid-size Alienware m15 R7, de 15 inci, disponibil fie cu procesoare AMD Ryzen™, fie cu procesoare Intel Core H-series de a 12-a generație, care suportă acum cele mai recente GPU NVIDIA GeForce RTX 30-Series.

Experiența ta vizuală și sonoră tocmai a devenit mai bună. Întreaga familie de laptopuri Alienware este acum echipată cu Dolby Vision pentru un spectru complet în domeniul imaginilor și cu sunet spațial imersiv Dolby Atmos. Distingându-se printr-o luminozitate incredibilă, culori mai vibrante, contrast mai puternic și detalii mai bogate, împreună cu sunete care se mișcă în jurul tău cu precizie tridimensională, vei avea mereu senzația că ești cu adevărat în interiorul jocului.

(Dacă nu l-ați văzut încă, consultați cel mai recent concept pe care l-am dezvăluit – Concept Polaris – care este varianta noastră de gaming eGPU. Acest concept reprezintă modul în care am putea reimagina și mai multe opțiuni de performanță pentru jucătorii mobili și extinderea potențială a ecosistemului de jocuri).

Trăiește la viteză maximă

Alienware le oferă clienților noștri cel mai bun echipament de luptă și duce experiența de gaming la un nivel cu totul nou cu noile sale periferice. Proiectate pentru experiențe de vizionare ieșite din comun, o calitate a sunetului de top, funcții personalizabile și ergonomie – aceste noi periferice vă vor oferi performanță maximă în timpul jocului.

Să începem cu primul monitor de gaming Quantum Dot OLED din lume! Pentru jucătorii amatori de jocuri de curse, de simulatare sau de acțiune și aventură, sau pentru cei care fac streaming pe Twitch și dezvoltatorii de conținut, suntem încântați să vă prezentăm monitorul de gaming Alienware 34 Curved QD-OLED (AW3423DW), care a obținut CES Innovation Award Honoree. Această bestie mare și frumoasă oferă o performanță uimitoare a culorilor și o luminozitate ridicată, cu imagini clare și cristaline pentru o experiență de joc captivantă.

Dar ce este mai exact tehnologia Quantum Dot OLED (QD-OLED) și de ce ar trebui ne intereseze? Un display QD-OLED combină calitățile impresionante ale imaginii OLED cu tehnologia Quantum Dot pentru a oferi culori vibrante, reale, inclusiv o uniformitate consistentă a culorilor, un spectru larg al culorilor, o luminozitate incredibilă și o fiabilitate OLED pe care o susținem cu o garanție hardware limitată de 3 ani care acoperă OLED burn-in.

Combinați aceste performanțe cu panoul elegant și curbat 1800R, accentuat de noul design Legend 2.0 și veți obține o adevărată frumusețe care nu seamănă cu nimic altceva. Și nu ne oprim aici:

 • Proiectată pentru un gaming fără lag, grafica sa fluidă este posibilă datorită timpilor de răspuns rapid de 0,1 ms de la Gray la Gray, ratei de reîmprospătare de 175 Hz (nativă) și certificării NVIDIA G-SYNC® ULTIMATE.
 • Pentru creatorii de conținut și dezvoltatorii de jocuri care au nevoie de o acuratețe precisă a culorilor, presetarea modului Creator Mode îți permite să alegi între spectrele DCI-P3 (nativ) și sRGB și să ajustezi nivelurile gamma.
 • ComfortView Plus, certificat TUV, reduce emisiile nocive de lumină albastră (aspect important pentru sesiunile maraton de jocuri) fără a sacrifica niciuna dintre culorile strălucitoare QD-OLED, în timp ce iluminarea AlienFX de pe spatele monitorului poate fi personalizată pentru estetica potrivită.

Căștile de jocuri Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset (AW920H), de asemenea recompensate cu CES Innovation Award Honoree, contribuie la confortul în timpul jocului. Moștenind designul nostru Legend 2.0, sunt cele mai confortabile căști ale noastre, cu o siluetă mai subțire, cu piele ecologică și spumă cu memorie. Încorporând funcția de anulare activă a zgomotului ambiental, oferind sunet multidimensional imersiv (alimentat de Dolby Atmos!), cu comenzi tactile integrate și conectivitate versatilă, acest set de căști este perfect pentru jocuri pe PC și mobil, precum și pentru muzică și divertisment. Și ar fi o ratare să nu menționăm acest lucru: doar 15 minute de încărcare rapidă redă 6 ore de utilizare, iar o încărcare completă permite până la 55 de ore de joc.

Dacă iei în mână mouse-ul de gaming wireless Alienware Tri-Mode (AW720M) vei remarca greutate optimizată la 89 g. Vine cu un nou design mai zvelt, ambidextru 3D și iluminare RGB AlienFX iconică. Senzorul său optic de ultimă generație, de 26.000 DPI asigură performanța de nivel înalt pe care o așteptați de la un mouse de gaming.

Cu performanță la un nivel superior, acest mouse de gaming vine, de asemenea, cu tehnologia de măsurare a latenței sistemului NVIDIA Reflex, ceea ce înseamnă că puteți începe fiecare meci știind că PC-ul dumneavoastră funcționează la cea mai mică latență posibilă a sistemului atunci când este asociat cu afișajele NVIDIA G-SYNC. Ca să nu mai vorbim de faptul că oferă mai multe moduri de conectivitate și până la 15 ore de joc cu o încărcare de 5 minute sau până la 140 de ore de joc atunci când este complet încărcat.

V-am spus că vor fi multe noutăți. Mă bucur că ați rămas alături de noi. 2022 va fi un an important și abia așteptăm să vă împărtășim și alte noutăți. Rămâneți pe fază pentru noi știri despre Alienware pe Twitch, în februarie.

Prețuri și disponibilitate

În curând, în această iarnă:

 • Alienware x14 de la 1.799 USD.
 • Alienware x15 R2 de la 2.199 USD.
 • Alienware x17 R2 de la 2.299 USD.
 • Alienware m15 R7 cu procesoare Intel de la 2.099 USD.
 • Prețul monitorului de gaming Alienware 34 Curved QD-OLED (AW3423DW) urmează să fie confirmat în apropierea datei de livrare.
 • Căștile de jocuri Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset (AW920H) de la 199,99 USD.
 • Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Mouse (AW720M) de la 149,99 USD.

În curând, în această primăvară:

 • Alienware m15 R7 cu procesoare AMD de la 1.499 USD.
 • Alienware m17 R5 cu procesoare AMD de la 1.599 USD.