F64 și partenerii săi au dedicat în acest an un Black Friday doar profesioniștilor din domeniul foto-video. Pe 24 octombrie, la ora 00.00, F64.ro a pornit campania Black Friday Pro, iar până pe 26 octombrie ora 23.59 clienții au avut acces la o gamă bogată de produse din gama pro. La capătul unui weekend plin cu reduceri, de la aparate full frame și obiective foarte bune la accesorii speciale pentru astfel de echipamente, F64 a demonstrat că rămâne partenerul de încredere al clienților care îl aleg.

Între 24 octombrie și 26 octombrie, site-ul F64.ro a fost accesat de 88.000 utilizatori unici, cu 36% mai mulți decât în aceeași campanie din 2013, 10.235 dintre aceștia vizitând F64.ro în prima oră de la începutul campaniei. De-a lungul acestui weekend plin cu reduceri au fost vândute 12.000 produse, cele mai populare fiind aparatele full frame: Canon 6D, Nikon D610, Canon 5D Mark III și Nikon D810, dar și obiectivele compatibile cu acestea, în special cele cu distanța focală 24-70 mm/F2.8, 70-200 mm/F2.8. Pe toată perioada campaniei clienții au avut la dispoziție peste 200 de produse din care să aleagă. În timpul acestei „sărbători a reducerilor“ au fost înregistrate peste 4000 de comenzi,  un număr de 7 ori mai mare decât într-o perioadă obișnuită.

De-a lungul acestei campanii de reduceri, F64 a înregistrat vânzări în valoare de peste 7 milioane de lei.

„În ultimii ani românii au prins gustul reducerilor de Black Friday, dar noi am simțit că această sărbătoare a reducerilor nu deservește pe deplin intereselor celor mai dedicați oameni din domeniul în care activează F64. Astfel, anul acesta am decis împreună cu partenerii noștri să creăm «Black Friday Pro» și pentru a nu ne suprapune cu celebrul eveniment de la finalul lunii noiembrie am fixat data pentru octombrie. Rezultatele înregistrate în acest weekend al reducerilor ne arată că fotografia și videografia în România sunt tot mai populare și clienții noștri aleg echipamente tot mai bune“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64. „Ne bucurăm că le-am putut fi alături și vom continua să încheiem cele mai bune parteneriate pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune soluții. Este important să fructificăm atunci când putem susține o astfel de sărbătoare a reducerilor“, a mai spus acesta.