ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, a extins oferta brandului propriu, Colorovo, în România, la peste 500 de produse diferite, iar până la finalul anului numărul acestora va ajunge la circa 600. Portofoliul de produse Colorovo disponibil pe plan local cuprinde trei categorii, cea mai importantă fiind cea de tablete, urmată de produsele pentru industria de printing și echipamentele de birotică.

 „Pe termen mediu, cea mai mare atenție o acordăm segmentului de tablete, dar dezvoltăm în continuare și gama de cartușe compatibile pentru industria de printing”, a precizat Alexandru Gheorghiu, Director Comercial ABC Data România. Potrivit acestuia, vânzările de produse Colorovo vor reprezenta aproximativ 5% din totalul vânzărilor realizate de ABC Data pe piața din România în 2014.

Fiind vorba despre brandul propriu de produse, ABC Data are o echipă dedicată, formată din ingineri, agenți de vânzări, manageri de produs și specialiști în marketing care se ocupă strict de gestionarea produselor Colorovo.

Trei game de tablete Colorovo, disponibile pe platforma InterLink

Portofoliul ABC Data include trei game de tablete comercializate sub brandul Colorovo, respectiv CityTab Lite, Vision și Supreme. Cele trei tipuri de tablete sunt disponibile în variante și dimensiuni diferite, garanția acestora fiind de 12 luni.

CityTab Lite este o linie de produse pentru buget redus, ce include tablete cu dimensiunea ecranului de 7’’ sau 8’’, procesoare de 1 sau 1,2 GHz și sistem de operare Android, ideale pentru navigarea pe Internet și utilizarea rețelelor de socializare, dar și pentru diverse activități multimedia.

Gama CityTab Vision cuprinde tablete multimedia ce întrunesc cele mai importante caracteristici pentru acest tip de produs – calitate, putere și mobilitate. Dimensiunile ecranului variază între 7’’ și 10’’, iar procesorul de până la 1,6 GHz asigură o funcționalitate excelentă.

Tabletele din gama CityTab Supreme beneficiază de procesoare Intel®, ce permit utilizarea dispozitivului oricând și de oriunde întocmai ca un laptop, fiind ideale pentru afaceri.

Toate produsele Colorovo sunt disponibile pe platforma proprie de logistică și comenzi B2B online a ABC Data, InterLink, ce poate fi accesată de partenerii din România prin intermediul siteului ABCData.com.ro.