ABC Data România, subsidiara autohtonă a celui mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, face disponibil, ca urmare a parteneriatului cu Intel la nivel regional, programul de loializare Intel® Technology Provider Program către revânzătorii locali, prin intermediul căruia achizițiile acestora sunt contorizate și bonificate în funcție de valoarea comenzilor.

Membrii incluși în programul de loializare sunt împărțiți în trei categorii: Intel Technology Provider, Intel Technology Provider Gold și Intel Technology Provider Platinum. Ultimele două categorii oferă acces la training-uri online, webinarii și conferințe Intel, prețuri promoționale pentru diverse componente Intel, instrumente de vânzări și marketing, precum și ghiduri de configurare realizate în parteneriat cu alți producători de hardware și software.

 „Având în vedere parteneriatul cu Intel la nivel regional, programul de loializare este disponibil acum și prin ABC Data, odată cu intrarea noastră directă pe piața din România. Astfel, revânzătorii locali care achiziționează produse Intel prin intermediul ABC Data pot beneficia de toate avantajele programelor de loialitate ale producătorului, cum ar fi reduceri lunare sau extinderea garanțiilor la produse”, a declarat Alexandru Gheorghiu, Director Comercial ABC Data România.

 „Susținem revânzătorii prin intermediul programului Intel Technology Provider Program și prin intermediul distribuitorilor, și considerăm că intrarea ABC Data în România ca distribuitor autorizat Intel este benefică pentru piața locală”, a spus, la rândul său, Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel România și Bulgaria.

Printre produsele marca Intel comercializate de ABC Data România se numără procesoare, computere barebone, SSD-uri, componente server și adaptoare.