ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, a încheiat un parteneriat de distribuție cu OSRAM, unul dintre cei mai mari producători de obiecte de iluminat din lume. Potrivit contractului, portofoliul ABC Data a fost extins cu întreaga gamă de produse, inclusiv cele de larg consum, surse de lumină de înaltă calitate și sisteme de iluminat destinate profesioniștilor. Produsele au devenit disponibile și în România începând cu luna mai.

Astfel, clienții ABC Data au acces la componente de înaltă calitate, becuri, echipamente de control electronic, corpuri de iluminat complete, sisteme de management al luminii și soluții pentru iluminat.

„Având grijă de dezvoltarea continuă a rețelei de parteneri și a portofoliului de produse pe care îl oferim, ne străduim să satisfacem așteptările celor mai exigenți clienți. Sunt convins că oferta cuprinzătoare pusă la dispoziție de OSRAM ne va permite să livrăm produse de cea mai înaltă calitate și soluții avansate ce garantează o iluminare perfectă, cu un consum minim de energie. Sper că noile produse din portofoliul ABC Data vor stârni interesul clienților noștri”, a declarat Kuba Jakubowicz, Product Manager ABC Data, responsabil cu comercializarea produselor OSRAM.

OSRAM este o companie cu o experiență de peste un secol. Lămpile și sistemele de iluminat puse la dispoziție de producător arată lucrurile într-o lumină mai bună, asigurând în același timp siguranță și confort în utilizare. Având operațiuni la nivel global, OSRAM încurajează în mod activ politicile sociale și de grijă față de mediu și sponsorizează acțiunile de artă și cultură, atât în țara de origine, cât și în străinătate.

Produsele OSRAM sunt disponibile în portofoliul ABC Data începând cu luna mai. Portofoliul de articole de iluminat pus la dispoziția partenerilor în acest moment numără diverși producători, precum 4World, Adata, BenQ, Energetic Lighting, Integral, LogiLink, Media-Tech, Panasonic, Qoltec sau Whitenergy.