Compania, cu sediul la Londra, dar cu conexiuni puternice în România, are ca obiectiv să obțină o finanțare totală de jumătate de milion de euro în cadrul acestei runde

  • Crikle și-a asigurat deja 100.000 de euro într-o etapă pre-listare, din partea unor investitori privați, inclusiv din partea lui Radu Georgescu, unul dintre primii investitori care au crezut în potențialul global al companiei
  • Compania londoneză a mai primit anterior, până la listarea pe SeedBlink, o finanțare totală de 1,5 milioane euro din partea unor investitori din America de Nord, Marea Britanie, India și România.
  • Crikle dorește să ajungă la o evaluare de peste 40 milioane de euro până la finalul anului 2023.

Crikle, compania din Londra cu conexiuni puternice în România, dezvoltatorul unei soluții simple și unice de vânzare la distanță, se pregătește pentru listarea pe platforma de equity crowd-funding SeedBlink mâine, 3 decembrie.

Compania a primit deja 100.000 EUR din partea unor investitori privați, înainte de listarea sa publică pe SeedBlink. Unul dintre primii săi suporteri, Radu Georgescu, a făcut, de asemenea, o investiție suplimentară pentru a sprijini compania în următoarea sa etapă de dezvoltare.

Crikle a fost fondată de Diwaker Singh în 2019, bine-cunoscut în România pentru implicarea sa în companii globale de origine locală, precum RAV Antivirus, Avangate, Coinzone și Vector Watch. Cu o echipă de cercetare și dezvoltare în București și o echipă de management și marketing cu rădăcini britanice, Crikle este un pionier global al soluțiilor de tehnologie inteligentă pentru vânzarea de la distanță, într-un moment când vânzarea de oriunde din lume, către oricine din lume este o prioritate pentru toate afacerile.

„Profesioniștii în vânzări se confruntă cu dificultăți în derularea activității lor principale de la distanță, deoarece trebuie să se bazeze pe instrumentele de întâlnire online pentru a face acest lucru. Apelurile video îi ajută doar într-o mică proporție în procesul de vânzare. Ei au nevoie de o platformă de vânzări de la distanță completă, integrată cu CRM-ul lor, de unde pot înregistra și transcrie cu exactitate feedback-ul clienților, pot accesa cu ușurință listele de verificare și documentele de care au nevoie în timpul unui apel cu clienții și, bineînțeles, prin care să efectueze apelul video cu clienții. Nicio platformă unică disponibilă astăzi nu poate îndeplini toate aceste sarcini într-un mod uniform, în afară de Crikle. ” – Diwaker Singh, fondator și CEO al Crikle.

Optiplan Kitchens, unul dintre cei mai mari clienți ai Crikle, și-a majorat substanțial veniturile în doar câteva luni, prin utilizarea acestei platforme. Așa cum ei înșiși au declarat, o treime din vânzări au fost generate cu ajutorul Crikle. Iar Optiplan este doar unul dintre clienții Crikle care au înregistrat rezultate bune utilizând soluția de vânzare de la distanță.

Activă în prezent în Marea Britanie și Statele Unite, cu un produs aflat în fază beta, Crikle are mai mult de 100 de clienți plătitori și peste 500 în sistem trial. Compania prognozează să ajungă la peste 30.000 de până la finalul lui 2023.