Studiul Managementul Performantei in Romania – editia 2012
Studiul Managementul Performantei in Romania 2012

In aceasta perioada, Acumen Integrat deruleaza a doua editie a studiului Managementul Performantei in Romania.

Te invit sa contribui cu raspunsuri si sugestii, completand chestionarul online, disponibil la urmatorul link:www.surveymonkey.com/s/managementul-performantei-in-romania-2012

Detalii despre editia din 2012

  • Studiul este al treilea din seria initiativelor de cercetare in domeniul managementului performantei pe care Acumen Integrat le desfasoara anual.
  • Initiativa este dedicata analizei modului in care managementul performantei este perceput de catre profesionistii din Romania, precum si a modului de aplicare in cadrul organizatiilor din tara noastra.
  • Studiul ofera si o perspectiva de ansamblu asupra evolutiei tendintelor in folosirea si popularitatea managementului performantei in Romania, in contextul in care numarul de evenimente si cursuri de perfectionare in managementul performantei a crescut semnificativ si s-a diversificat.
  • Rezultatele vor fi prezentate in luna octombrie, la Conferinta Managementul Performantei in Romania.

Oportunitate

Ca apreciere a contributiei la realizarea studiului, participantii care finalizeaza completarea chestionarului online beneficiaza de reducere in eventualitatea inscrierii la Conferinta Managementul Performantei in Romania, 25-27 octombrie, taxa de participare aplicabila fiind de 90 Euro + TVA pentru o zi de conferinta in loc de 120 Euro + TVA si de 180 Euro + TVA pentru doua zile de conferinta in loc de 220 Euro +TVA.

Detalii studiu Completeaza chestionarul online Contact
Resurse in managementul performantei
Pentru a afla si a impartasi noutati despre managementul performantei si folosirea indicatorilor cheie de performanta, te invitam sa accesezi resursele grupului LinkedIn, Managementul Performantei in Romania. Ideile, cunostintele, initiativele si experientele tale vor fi apreciate. Abia asteptam primul subiect de discutie de la tine!