RCS & RDS organizează în perioada 5 – 19 decembrie, a patra ediție a tradiționalei „Tombole Digi” cu scopul de a-și răsplăti abonații pentru fidelitatea și încrederea în serviciile Digi. Începând de mâine, abonații companiei au șansa de a câștiga unul dintre cele 3500 de premii puse în joc.

Compania a pregătit pentru abonații săi mii de premi constând în: 300 de televizoare LED, 150 de sisteme Home Cinema, 400 de tablete cu cartele Digi Net Mobil, 300 de smartphone-uri cu cartele Digi Mobil, 300 de abonamente la Digi TV și decodoare HD, 1000 de abonamente la Digi Play, 150 de abonamente la Digi Net Fiberlink 1000 Mbps și 900 de jucării.

„De-a lungul timpului, ne-am străduit să răsplatim loialitatea abonaților față de companie și să creștem încrederea în serviciile noastre, prin diferite inițiative care să vină în întâmpinarea nevoilor acestora. Astfel, anul acesta am lansat servicii noi de conținut video, și în același timp am continuat să le oferim servicii complete și diversificate, la cele mai accesibile prețuri, dar și continut TV variat și de calitate. În plus, am simplificat interacțiunea abonaților cu brandul Digi prin reamenajarea punctelor de prezență și prin deschiderea noilor magazine. „Tombola Digi” reprezintă răsplata noastră pentru fidelitatea milioanelor de abonați Digi.” a declarat Florin Nemeș, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

Extragerile câștigătorilor se vor desfășura zilnic în perioada 5 – 19 decembrie și vor fi transmise în direct la Digi24 HD, la „Digimatinal”, cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre, de luni până vineri, în intervalul 09:45 – 10:00 și de luni până duminică, de la 18:45 la 19:00, cu Flavia Negoescu.

În „Tombola Digi” intră automat toți abonații companiei, dar și cei care contractează pe perioada desfășurării tombolei, cel puțin unul dintre serviciile de telecomunicații oferite de companie, fie în punctele de prezență RCS & RDS, în noile magazine Digi, telefonic sau online, fie prin reprezentanții comerciali care îi vizitează la domiciliu.

Lista câștigatorilor va fi actualizată zilnic și va putea fi consultată pe pagina dedicată „Tombolei Digi”.

Mai multe detalii despre „Tombola Digi” găsiți pe site-ul www.rcs-rds.ro.