ZyXEL Communications lansează cel mai nou membru al familiei Powerline: modelul PLA4231 wireless powerline extender (802.11n), extrem de rapid, ce permite trecerea facilă de la o conexiune wireless la una bazată pe rețeaua de current 230V a casei și vice-versa. Astfel telefoanele, tabletele, laptopurile și alte dispozitive mobile moderne pot accesa Internetul din orice colț al casei. În locurile fără acoperire WiFi, rețeaua electrică va facilita traficul de date în timp ce, acolo unde instalația electrică nu ajunge (atelier, garaj, grădină), conexiunea WiFi va rezolva problema! Este o utilizare foarte eficientă a acestor două tehnologii, des întâlnite acasă.

PLA4231 este echipamentul pe care toți utilizatorii aflați în dificultate în privința conexiunii Internet din interiorul casei l-au așteptat. Noul model reprezintă cea mai eficientă soluție integrată de extindere a acoperirii Internet în interiorul casei, dar și pentru zone adiacente care nu pot fi accesate decât prin instalarea unui dispozitiv wireless”, a spus Octavian Oancea, Country Manager, ZyXEL Romania.

Soluția Powerline reprezintă cea mai eficientă metodă pentru conectarea la Internet în casă. Conectați adaptoarele în priză și rețeaua de curent va fi imediat pregătită să asigure conexiune la Internet oriunde în interiorul casei. În plus, ZyXEL oferă și posibilitatea accesării rețelei electrice printr-o conexiune WiFi, pentru a satisface cerințele utilizatorilor de dispozitive mobile.

Noul ZyXEL PLA4231 încorporează tehnologii ce asigură viteze ridicate de transfer – 500Mbps, pentru a spori viteza streaming-ului media cu până la 60%, în comparație cu modelul precedent, ce folosește tehnologia HomePlug AV 200Mbps. De asemenea, echipamentul include și o versiune avansată de suport QoS, pentru ca utilizatorii să se poată bucura atât de performanțe ridicate, cât și de fiabilitate și stabilitate, asigurând astfel calitatea streaming-ului – audio si video HD fără latență, jocuri multiplayer și navigare Web simultane.

PLA4231 este echipat cu meniu de instalare foarte intuitiv, împreună cu un buton WPS ce permite configurarea rapidă a unei conxiuni wireless securizate. ZyXEL PLA4231 beneficiază de un design minimalist și compact, cu o carcasă de culoare albă, similar celorlalte dispozitive din familia sa. LED-ul de pe carcasă indică nivelul semnalului, ușurând determinarea stării conexiunii. Un întrerupător permite utilizatorilor să oprească dispozitivul atunci când nu este folosit, ajutând la scăderea consumului de electricitate, pentru protejarea mediului înconjurător și micșorarea facturii de curent.

Pentru mai multe detalii despre PLA4231 și informații despre cum să iți activezi conexiunea la Internet atât prin fir cât și wireless, vizitați pagina de produs PLA4231 sau contactați reprezentanța locală ZyXEL.