ZyXEL Communications, lider în domeniul soluțiilor de networking, furnizor de soluții de rețea avansate pentru firmele de telecomunicații, companiile mici și medii, precum și pentru utilizatorii finali, lansează noul dispozitiv WRE2205 Wireless N300 Range Extender. Prin simpla conectare a echipamentului ZyXEL la rețeaua electrică, poate fi extinsă acoperirea pentru rețelele wireless.

Compatibil cu standardele wireless 802.11b/g/n, noul ZyXEL WRE2205 Wireless N300 Range Extender a fost creat pentru simplificarea procesului de conectare. ZyXEL WRE2205 este capabil să recepționeze și să retransmită semnalul la o viteză de până la 300 Mbs, contribuind la crearea unei infrastructuri eficiente și la facilitarea procesului de conectare. Folosind infrastructura creată cu această gamă de echipamente, utilizatorii au posibilitatea să se bucure de un streaming video de calitate, jocuri video online și acces la Internet pe o gamă variată de dispozitive mobile (telefoane inteligente, tablete, laptop-uri etc.).

Designul compact al echipamentului asigură integrarea discretă a acestuia în locuință sau în spațiul pentru birouri. De asemenea, echipamentul dispune de un instrument care automatizează procesul de configurare, iar butonul Wi-fi Protected Setup (WPS) permite activarea echipamentului și conectarea la acces point. Indicatorul LED integrat oferă informații privind calitatea semnalului wireless și ajută utilizatorii să identifice locația ideală pentru plasarea Range Extender-ului pentru o conexiune optimă.

Având un angajament puternic pentru protecția mediului, ZyXEL ajută utilizatorii să economisească energie prin facilitățile integrate în produsele sale. Soluția de extindere a rețelei include și un buton de pornire/oprire a echipamentului, care asigură deconectarea acestuia atunci când nu este folosit.

Pentru a afla mai multe informații despre modul în care WRE2205 Wireless N300 Range Extender poate ajuta la îmbunătățirea rețelelor de acasă, vă recomandăm să accesați secțiunea dedicată acestui echipament de pe site-ul ZyXEL.