Companiile depind de conectivitatea lor pentru a rămâne în siguranță și pentru a-și menține sistemele digitale în funcțiune, iar pierderea conexiunii chiar și pentru câteva minute, este de neconceput. Patrick Hirscher, EMEA Wireless Market Development Manager la Zyxel, explică modul în care tehnologia LTE poate fi utilizată pentru a oferi un fail-over fiabil atunci când conexiunile principale nu sunt disponibile.

Astăzi, înțelegem cu toții beneficiile cloud-ului și, într-adevăr, multe organizații și-au mutat deja cel puțin o parte din aplicații și servicii în platforme publice. Interesant însă, serviciile cloud nu sunt chiar atât de noi – majoritatea dintre noi le folosim de mulți ani pentru a ne menține aplicațiile și soluțiile de securitate actualizate.

Securitatea digitală este dependentă de existența unei conexiuni la Internet. Din ce în ce mai mult, întreaga infrastructură digitală depinde, de asemenea, de existența acestei conexiuni.

Nu este rocket since, dar…

Dacă vă bazați pe conectarea la Internet prin ISP, aveți un singur punct de eșec imediat și evident. Dacă ISP-ul tău are o problemă, la fel vei avea și tu. Vă puteți proteja împotriva acestui lucru având două conturi ISP, dar apoi, dacă conexiunea fizică reală nu mai este disponibilă – și acest lucru este întotdeauna posibil – atunci, fără îndoială, aveți o problemă și mai mare.

Soluțiile LTE rezolvă toate aceste probleme. Atâta timp cât vă aflați într-o zonă în care există un semnal 4G sau 5G bun, un router Zyxel LTE poate acționa ca o copie de rezervă foarte practică, fiabilă și accesibilă pentru conexiunea principală.

Gamă de opțiuni

Zyxel are o gamă largă de soluții LTE pentru interior, exterior și mobil, astfel încât, indiferent de cerințe, va exista o opțiune pentru dvs.

Utilizarea tehnologiei LTE s-a extins în ultimul an ca o modalitate simplă și rapidă de a oferi conectivitate la distanță pentru persoanele care au trebuit să lucreze acasă. Dar am văzut, de asemenea, mai multe organizații folosind-o ca o copie de rezervă pentru banda largă și credem că multe altele ar putea să o adopte în mod util și în acest scop.

Într-o lume în care securitatea noastră digitală și multe alte aplicații și servicii depind în întregime de conexiunea la Internet, este vital să aveți un plan de rezervă – iar tehnologia LTE oferă o soluție care este atât foarte accesibilă, cât și ușor de implementat.

Detalii pe www.zyxel.com