BenQ, brand global recunoscut pentru excelenţa în dezvoltarea monitoarelor pentru gaming, anunţă disponibilitatea în România a noului model ZOWIE XL2540, un monitor de 25” destinat pasionaţilor de eSports ce oferă o impresionantă rată de refresh nativă de 240Hz.

“Noul monitor atestă încă o dată dedicaţia BenQ de a oferii pasionaţilor de jocuri cele mai bune echipamente eSports. Oferind o rată de refresh nativă de 240Hz, XL2540 este unul dintre cele mai performante monitoare eSports de pe piaţă, oferind profesioniştilor arma de care aveau nevoie pentru a performa” a declarat Dragoș Salamac, Country Head BenQ pentru România.

 

XL2540 este visul oricărui gamer profesionist, fiind un monitor ce încorporează cele mai bune tehnologii în materie de optimizare a imaginii și gameplay. Are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh impresionantă de 240Hz. Datorită acestei rate de refresh, aproape dublă faţă de standardul actual (144Hz), XL2540 te ajută să vezi toate detaliile şi să te bucuri de un gameplay fluid, mai ales în jocurile de acțiune unde fiecare detaliu este important.

Deşi este o bestie dotată cu o putere brută impresionantă, XL2540 încorporează şi o serie de dotări/tehnologii ce îl ajută atât la optimizarea imaginii cât şi a confortului în utilizare. Dintre acestea, menţionăm funcţia Black eQualizer, o opţiune foarte utilă pentru pasionatul jocurilor de actiune, capabilă să ajusteze în mod automat luminozitatea pentru zonele întunecate, ajutând astfel la identificarea rapidă a inamicilor ascunşi în umbră.