Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România îl sprijină pe Erik Gulacsi, în vârstă de 12 ani, să cucerească unul dintre cei mai înalte vârfuri ale lumii, Aconcagua (6962 m) din Argentina.

Erik Gulacsi este din Brașov, iar anul acesta a doborât deja un record european, fiind cel mai tânăr băiat care a ajuns în cel mai înalt vârf al Europei, Elbrus din Caucaz, la 5.642m.

Aconcagua este unul dintre ”cele șapte vârfuri” importante ale lumii, fiind cel mai înalt munte din ambele continente americane și, totodată, cel mai înalt vârf din afara Asiei. Dacă va reuși să cucerească această culme, Erik Gulacsi va stabili un nou record european de vârstă la băieți. Erik practică alpinismul de la vârsta de 8 ani și este membru al Clubului Sportiv Montan Altitudine.

Erik Gulacsi va pleca în expediție în 11 ianuarie 2017 și, cu ajutorul noului său terminal Allview P9 Energy, va putea surprinde toate peripețiile sale din Argentina.

Imaginile surprinse de Erik vor putea fi urmărite pe pagina noastră oficială de Facebook, Allview Mobile. Multă baftă, Erik!