Platforma de servicii Microsoft Office 365 este oferită de Vodafone Romania clienților business din segmentul de companii cu peste 50 de angajați. Clienții business Vodafone Romania au astfel la dispoziție cea mai buna soluție de comunicare, colaborare si productivitate. Cele doua companii au lansat suita de servicii Office 365 in 15 tari din cadrul Vodafone Group, dintre care Germania, Spania și Marea Britanie.

Office 365 aduce împreuna capabilitățile Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote) cu servicii online de posta electronica (Microsoft Exchange Online), mesagerie instant, chat si audio-video conferința (Microsoft Lync Online) si management, vizualizare si editare de documente (Microsoft Sharepoint Online). Rezultatul este un serviciu sigur si întotdeauna actualizat care permite astfel angajaților sa comunice si sa lucreze in condiții ideale, indiferent de distanta sau de dispozitivul folosit (smartphone, tableta sau PC).

Gabriela Matei, Cloud Director, Microsoft România: „Parteneriatul pe care îl anunțam astăzi este rezultatul unei alinieri de viziune a companiilor noastre cu privire la dezvoltarea pieței locale și o dovadă că mobilitatea și serviciile Cloud sunt două tendințe în strânsă corespondență. Office 365 este prima noastră oferta de productivitate pentru clienți și este pe cale sa devină business-ul cu cea mai mare creștere pentru Microsoft în toata istoria companiei. Cu siguranță, parteneriatul Microsoft cu Vodafone în România va accelera tranziția companiilor și instituțiilor din România în Cloud, cu impact în performanța organizațiilor și în creștere economică”.

Benoit Valla, Director Marketing, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania: „Prin includerea serviciilor Microsoft Office 365 în oferta comercială pentru companii, Vodafone face încă un pas important în Cloud. Parteneriatul dintre liderul segmentului business pe piața de comunicații mobile din România și cel mai puternic furnizor de instrumente și soluții de productivitate aduce acum beneficii suplimentare companiilor din România, printre care se numără factura unică, asistența în limba română și eficientizarea costurilor. România devine astfel cea de-a 16-a țară în care Vodafone lansează Office 365, iar Vodafone, singurul operator mobil din România cu care Microsoft a încheiat un astfel de parteneriat”.

Printre avantajele achiziționării Microsoft Office 365 de către clienții Vodafone se numără:

• Acces la o soluție completă de comunicare, colaborare și productivitate;

• Acces de pe orice dispozitiv mobil, fie laptop, tabletă sau smartphone, respectând cele mai înalte standarde de confidențialitate și securitate a datelor;

• Eficientizarea costurilor – sunt evitate cheltuielile de capital iar costurile operaționale sunt în funcție de consum;

• Sistem de plată inteligent – plata per utilizator, factura unică, plata se face direct pe factura Vodafone;

• Acces la servicii de asistență dedicate, în limba română.

Clienții business Vodafone Romania pot achiziționa serviciile Office 365 sub forma unui abonament lunar, cu o valoare cuprinsă între 3,3 euro (fără TVA) / utilizator și 19 euro (fără TVA) / utilizator. Mai multe detalii despre oferta Vodafone România pe www.vodafone.ro/office365.

Mai multe informații despre Office 365 pot fi obținute de pe www.office365.ro.