Evenimentul online global VMworld 2020 derulat în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2020 a adus în atenția utilizatorilor VMware soluții inovatoare bazate pe noi tehnologii, oferindu-le acestora oportunitatea de a asculta perspectivele directorilor companiei, de a intra în contact cu conținut educațional și tehnic și de a interacționa cu experți din ecosistemul industriei. Principalele domenii de concentrare ale VMworld au inclus modernizarea aplicațiilor, multi-cloud, rețea virtuală în cloud, spațiu de lucru digital, securitate intrinsecă și telecomunicații – precum și tendințele emergente și impactul viitor al tehnologiei în lumea incertă de azi și nu numai.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, participanții au putut descoperi modul în care VMware oferă o gamă largă de soluții și servicii pentru a ajuta clienții să supraviețuiască și să prospere pe cea mai turbulentă piață din generații. Soluțiile de cloud, modernizarea aplicațiilor, rețelele, securitatea și platformele digitale ale spațiului de lucru oferite de VMware formează o platformă digitală flexibilă și consistentă pe care utilizatorii au posibilitatea să construiască, să ruleze, să gestioneze, să conecteze și să protejeze aplicațiile. Aplicațiile sunt în centrul transformării digitale. Acestea permit companiilor să ofere clienților și angajaților experiențe digitale puternice și personalizate. Nevoile complexe și diverse ale aplicațiilor determină nevoia de strategii multi-cloud, iar VMware ajută organizațiile în toate punctele călătoriei lor multi-cloud.

Vocea clientului a fost puternic auzită pe parcursul evenimentului, un exemplu în acest sens fiind S&P Global Ratings, cel mai mare furnizor mondial de ratinguri de credit independente. Rob Roday, director asociat al infrastructurii cloud și computerului utilizatorului final, S&P Global Ratings, a declarat: „Ca urmare a mediului nostru de afaceri dinamic, echipei noastre IT i s-a cerut să finalizeze o migrare în cloud planificată de cinci ani în doar 14 luni. Aceasta ar rezolva creșterea costurilor centrelor de date on-prem, îmbunătățind în același timp atât reziliența afacerii, cât și eficiența utilizatorilor. Odată cu trecerea la VMware Cloud pe AWS, estimăm economii în valoare de 20 de milioane de dolari. Folosind HCX, am mutat fără probleme pe noi platforme 150 de aplicații critice pentru afaceri pe VMware Cloud pe AWS, fără întreruperi ale activității în doar opt luni. Cu VMware Site Recovery, am redus timpul și numărul de persoane necesare pentru testarea DR cu peste 50% și ne-am redus riscul prin noi niveluri de automatizare. ”

Nu au lipsit anunțurile legate de noi produse și versiuni de soluții, așa cum este Virtual Cloud Network prin care clienții sunt ajutați să creeze o rețea modernă capabilă să susțină mai bine inițiativele de afaceri actuale și viitoare. Cu progrese în cadrul portofoliului de rețea și securitate VMware, clienții vor putea să gestioneze mai eficient trecerea rapidă la munca la distanță, să livreze aplicații tradiționale și moderne mai rapid și mai sigur și să reducă costurile și complexitatea conectării și protejării întreprinderii distribuite.

Lista parteneriatelor VMware este în permanentă extindere, fiind ilustrată în cadrul VMworld 2020 de anunțul referitor la colaborarea cu NVIDIA. VMware și NVIDIA au anunțat un parteneriat amplu pentru a oferi atât o platformă enterprise end-to-end pentru AI, cât și o nouă arhitectură pentru centrele de date, cloud și edge care utilizează DPU-uri (unități de procesare a datelor) NVIDIA pentru a sprijini aplicațiile existente și de generația următoare.

Pentru a afla mai multe despre noutățile prezentate în cadrul VMworld 2020, vă invităm să vizitați următoarele anunțuri publicate pe site-ul companiei:

VMware and NVIDIA to Enable Next-Gen Hybrid Cloud Architecture and Bring AI to Every Enterprise

Lumen Teams With VMware to Expand Edge Compute Capabilities for the 4th Industrial Revolution

VMware Expands Tanzu Portfolio and Partnerships to Accelerate Customers’ Infrastructure and Application Modernization Efforts

VMware Delivers Intrinsic Security to the World’s Digital Infrastructure

VMware Unveils Project Monterey: Re-Imagining Hybrid Cloud Architecture to Support Next-Generation Applications

VMware Delivers the Next Wave of Virtual Cloud Network Innovation to Connect and Protect Today’s Distributed, Multi-Cloud Enterprise

VMware Announces Future Ready Workforce Solutions to Address the Needs of the Distributed Workforce

VMware Empowers Customers to Build their Multi-Cloud Future

VMworld Demonstrates What is ‘Possible Together’ in 2020 and Beyond