Vertiv™ VRC-S integrează un rack PDU, UPS și sistemele de răcire și monitorizare într-o soluție IT extrem de eficientă, care simplifică și accelerează instalarea

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a prezentat astăzi Vertiv™ VRC-S, un micro centru de date preasamblat, conceput pentru a oferi o instalare rapidă și simplă la marginea rețelei și pe alte site-uri IT mici. Disponibil acum în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), Vertiv VRC-S încorporează o unitate rack de distribuție a puterii (rPDU), sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Vertiv™ Liebert® GXT5 certificată Energy Star 2.0, senzori de monitorizare și software, dar și cel mai recent sistem de răcire al rack-ului Vertiv™ VRC într-un rack IT extrem de eficient, all-in-one.

„Alegerea și instalarea unui micro centru de date nu a fost niciodată mai rapidă sau mai simplă și poate fi testată prin noua noastră aplicație de realitate augmentată,” spune Alex Pope, vicepreședinte al soluțiilor de rack integrate pentru Vertiv în EMEA. „Vertiv VRC-S este o soluție plug-and-play foarte eficientă, care poate fi livrată la locația dvs. cu UPS-uri integrate, care alimentează atât răcirea în rack și ventilația de rezervă, cât și distribuția de energie pentru activele IT, cu monitorizare precablată, ce oferă o conexiune simplă la unitatea de putere și rețea. Noul produs este un rezultat al inovațiilor Vertiv și a celor mai recente investiții în cercetare și dezvoltare, care vor aduce, progresiv, pe piață mai multe soluții de micro centre de date.”

Vertiv VRC-S este ideal pentru implementări Edge precum cele din magazine și din segmentele de distribuție, transport, asistență medicală și aplicații industriale ușoare, fiind disponibil într-o serie de modele standard pre-construite, care pot fi livrate în câteva zile și instalate în câteva ore. Micro centrul de date Vertiv VRC-S poate fi testat în mod virtual prin cea mai recentă aplicație Vertiv XR, noua aplicație mobilă AR care permite utilizatorilor să se angajeze într-o explorare imersivă a tuturor componentelor unității, ce dezvăluie în același timp modurile de funcționare și caracteristicile cheie care sunt invizibile cu ochiul liber, dar oferă funcționalități complete ale sistemului, unice pe piață. Mai multe informații despre experiența AR care dă viață produsului Vertiv VRC-S sunt disponibile pe site-ul Vertiv, în timp ce aplicația Vertiv XR poate fi descărcată gratuit de pe Google Play (Android) și Apple App Store (iOS).

Micro centrele de date sunt concepute pentru a sprijini aplicațiile de calcul Edge – adică acolo unde este nevoie de resurse de calcul critice, cu amprentă mică. Spre deosebire de centrele de date modulare prefabricate, care sunt de obicei instalații independente mai mari, amplasate în afara clădirilor principale sau în locații aflate la distanță, micro centrele de date – de dimensiunea unui rack IT standard – pot fi puse în funcțiune în birouri, clinici, magazine sau în alte spații comerciale sau industriale. Vertiv VRC-S este pre-proiectat și integrat din fabrică pentru a oferi fiabilitate maximă, eficiență și viteză de implementare.

Carcasa Vertiv™ VRC-S utilizează un pseudo hot – cold aisle în interiorul rackului pentru un flux de aer eficient și prevenirea supraîncălzirii. Unitatea de răcire montată în rack de pe Vertiv VRC-S este proiectată special pentru sarcini IT de calcul Edge. Prin utilizarea ventilatoarelor cu viteză controlată în combinație cu un compresor cu viteză variabilă, unitatea adaptează capacitatea de răcire la disiparea efectivă a căldurii IT, minimizând astfel consumul de energie. UPS-ul Vertiv™ Liebert® GXT5 online cu dublă conversie de înaltă eficiență oferă o putere continuă tuturor componentelor integrate, inclusiv sistemului de răcire de 3,5 kW și ventilației de rezervă. Vertiv™ Geist™ rPDU asigură distribuția de energie cu control individual de la distanță al prizelor de alimentare și include software-ul Vertiv™ Intelligence Director pentru a furniza monitorizarea și gestionarea întregului sistem de alimentare și răcire, de la distanță printr-o singură adresă IP pentru monitorizare, control și întreținere.

Vertiv VRC-S are o garanție de trei ani, aplicabilă pentru întregul sistem. Serviciile de instalare și mentenanță preventivă sunt disponibile prin intermediul echipei locale Vertiv, dar și prin intermediul distribuitorilor.

Pentru mai multe informații despre Vertiv VRC-S și despre portofoliul complet de soluții Vertiv, vizitați www.Vertiv.com/WhatsTheirEdge.