Veeam este numit de Gartner drept Magic Quadrant Leader pentru a cincea oară consecutiv și poziționat pentru al doilea an consecutiv pe cea mai înaltă poziție ținând cont de capacitatea de a executa

Veeam® Software, lider în furnizarea de soluții de backup, recuperare și gestionare a datelor care oferă protecție modernă a datelor, a anunțat astăzi că a fost poziționat de Gartner în cadranul liderilor din 2021 Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Solutions. Acest lucru nu numai că marchează a cincea oară când Gartner recunoaște Veeam ca Magic Quadrant Leader, dar este al doilea an consecutiv când Veeam este plasat pe cea mai înaltă poziție în ceea ce privește capacitatea de executare. Compania a avut cea mai mare deplasare la dreapta în graficul realizat de compania de cercetare de piață în ceea ce privește vizibilitatea completă a tuturor furnizorilor menționați. Veeam consideră că această recunoaștere validează și mai mult investiția și angajamentul companiei de a proteja datele clienților și de a oferi un portofoliu complet pentru Modern Data Protection, precum și reputația sa îndelungată de inovație și excelență a produselor.

„Acum mai mult ca oricând, organizațiile așteaptă și solicită Modern Data Protection, care este simplă, flexibilă, fiabilă și puternică”, a declarat Danny Allan, CTO și vicepreședinte senior pentru strategia de produs la Veeam. „Ca lider al Magic Quadrant pentru al cincilea an consecutiv, Veeam inovează și execută continuu și stabilește standarde ale industriei. Cu peste 1 miliard USD în venituri anuale și peste 400.000 de clienți, Veeam va continua să ofere comunității sale cea mai avansată protecție a datelor în toate mediile – cloud, virtual, fizic, SaaS și Kubernetes – și cele mai înalte niveluri de asistență pentru clienți.”

Veeam a lansat Veeam Backup & Replication™ v11 la începutul acestui an, oferind cea mai avansată soluție de protecție a datelor pentru operațiunile de lucru în cloud, virtuale, fizice și de tip enterprise. Cu peste 200 de funcții și îmbunătățiri noi, soluția unică pentru gestionarea cuprinzătoare a datelor este suficient de puternică și flexibilă pentru a proteja fiecare fază a ciclului de viață a datelor, gestionând în același timp toate complexitățile unui mediu multi-cloud pentru AWS, Microsoft Azure și Google Cloud Platform. Veeam a depășit recent 1 milion de instalări active ale soluției Veeam Backup & Replication de la lansarea produsului său emblematic în urmă cu 13 ani.

Raportul a inclus analiza a 12 furnizori de soluții de backup și recuperare a datelor pentru mediul enterprise. Accesați raportul complet aici: https://www.veeam.com/2021-gartner-magic-quadrant.html.