Cu ocazia aniversării a 15 ani, Veeam atinge o creștere de două cifre pentru al 15-lea trimestru consecutiv

Veeam® Software, lider în soluții de backup, recuperare și gestionare a datelor care oferă Modern Data Protection, anunță astăzi încă un trimestru de creștere cu două cifre a veniturilor, precum și o creștere de 28% a veniturilor anuale recurente, pentru trimestrul 3, 2021. Cu cea mai rapidă creștere a veniturilor pe an (25,3%) în cel mai recent index IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 1H’21, creșterea Veeam este alimentată de peste 20 de lansări de produse noi și actualizări majore în acest an. Compania se pregătește pentru încă două lansări în trimestrul 4: Veeam Backup pentru Office 365 și Veeam Disaster Recovery Orchestrator v6.

„În vreme ce companiile încearcă să combată amenințările de securitate cibernetică și să facă față provocărilor globale și economice fără precedent, protecția modernă a datelor continuă să fie biletul de aur pentru a menține companiile în siguranță și pentru a conduce la o continuitate sustenabilă a afacerii”, a declarat William H. Largent, Chief Executive Officer (CEO) și Președinte al Consiliului de Administrație Veeam. „Cu o creștere medie anuală a pieței de doar +2,9% pentru protecția și replicarea datelor, al 15-lea trimestru consecutiv de creștere cu două cifre este dovada că soluțiile Veeam continuă să îndeplinească și să depășească așteptările clienților, ajutând companiile din întreaga lume să atingă obiectivele operaționale, protejând în același timp împotriva atacurilor ransomware în creștere. În acest an, suntem, de asemenea, încântați să sărbătorim cea de-a 15-a noastră aniversare, deoarece continuăm să conducem piața pentru backup, recuperare și gestionarea datelor. Au fost 15 ani extraordinari și ne dorim încă 15 la fel în continuare”!

Repere T3 2021

  • Peste 300.000 de utilizatori au descărcat Veeam Backup & Replication™ v11 de la lansarea sa în T1. Lansată ca cea mai avansată soluție de protecție a datelor pentru medii de lucru în cloud, virtuale, fizice, Software as a Service (SaaS) și Kubernetes, V11 permite acum organizațiilor să accelereze adoptarea cloud, asigurându-se că datele sunt securizate, protejate și gestionate în mod fiabil dintr-o singură consolă.
  • Soluția Veeam pentru protecția datelor native în cloud a înregistrat o creștere de peste 350% față de anul trecut, în T3, 2021. Noile versiuni ale Veeam Backup pentru AWS v4, Veeam Backup pentru Microsoft Azure v3 și Veeam Backup pentru Google Cloud Platform v2 sunt acum integrate direct în Veeam Backup & Replication v11a.
  • Veeam Backup for Microsoft Office 365 a raportat o creștere de 73% față de anul trecut în T3 2021. Soluția numărul 1 de backup și recuperare pentru Office 365 le permite utilizatorilor să facă backup în siguranță în orice locație, inclusiv la sediu, într-un cloud hiperscale sau cu un furnizor de servicii.
  • Platforma unică Veeam rezonează cu clienții corporate, rezultând o creștere a rezervărilor de +268% față de anul trecut, în tranzacții de peste un milion de dolari.
  • Veeam Universal License (VUL), prima licență portabilă din industrie care oferă un abonament simplu și flexibil „per instanță” pentru protejarea tuturor mediilor în medii on-premise și hibride/multi-cloud, a reprezentat aproape 3/4 din nucleul tranzacțiilor nete noi. Ofertele de produse cu abonament Veeam au înregistrat o creștere de 64% față de anul trecut.
  • Integrarea mediilor de stocare de producție cu soluția Veeam a crescut acum la un număr de 86, cu un suport de integrare și mai mare pentru HPE Alletra 6000, HPE Alletra 9000, HPE XP8, Dell EMC PowerMax și Hitachi Virtual Storage Platform (VSP), extinzând sfera integrărilor cu echipamente de stocare și a opțiunilor de tip “hardware agnostic”.
  • În cel mai recent index IDC Semi-Anual Software Tracker for Data Replication & Protection din semestrul 1, 2021, Veeam a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor comparabile (25,3%) printre primii cinci furnizori, incluzând aici toți ceilalți furnizori laolaltă, dar și media generală a pieței. Creșterea Veeam este de peste dublu față de cel mai apropiat concurent, compania fiind ferm consolidată ca furnizorul numărul 2 la nivel mondial. Veeam se află pe primul loc în EMEA și LATAM din perspectiva creșterii veniturilor și a cotei de piață.
  • Veeam are acum 81% dintre clienți în Fortune 500 și 69% din Global 2000. Noii susținători Q3 includ Aboriginal Peoples TV Network, Ajuntament de Vilafranca del PenedèsCovenco Recovery ServicesDiamond GroupEssilor AmeraFameccanica GroupFujifilm UKLembaga Lebuhraya MalaysiaLiverpool John Moores UniversityMaintainer Corporation of Iowa, Inc.Mondragon UnibertsitateaParul UniversityQatar Engineering & Construction CompanyQingdao Huanghai Pharmaceutical Co. LtdSwietelsky and TRC Construction Public Company Limited.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.veeam.com.