PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță organizarea campaniei Black Friday pe data de 15 noiembrie, în cadrul căreia va oferi reduceri substanțiale la sute de produse din categoriile Gaming, Componente, Laptopuri și Telefoane.

Din punct de vedere al vânzărilor, PC Garage țintește mai sus decât anul trecut, estimând încasări în valoare de peste 45 milioane Lei, adică în creștere cu peste 20%. Conform reprezentanților companiei, atingerea unei astfel de performanțe va fi posibilă prin vânzarea a peste 100.000 de produse, cu o concentrare pe componente, laptopuri, sisteme custom, periferice de gaming, telefoane și produse electronice pentru tineri.

Sisteme de gaming, laptopuri, componente PC, monitoare, periferice, jocuri, routere, smartphone-uri și chiar televizoare – toate vor face subiectul ofertei PC Garage cu ocazia Black Friday de Gaming. În acest fel, sunt vizate toate categoriile de utilizatori, indiferent că sunt pasionați de jocuri, de conținut multimedia sau că provin din mediul de afaceri.

Pentru această ediţie de Black Friday PC Garage oferă:

  • 000 de laptopuri
  • Peste 3.000 televizoare LED
  • Peste 40.000 componente (procesoare, ssd-uri, plăci video, memorii, carcase)
  • 000 de telefoane mobile şi smartwatch-uri (Xiaomi, Samsung, Huawei)
  • 000 periferice gaming, scaune şi birouri gaming pentru pasionaţi
  • Peste 1.300 PC-uri PC Garage (Gaming, Office şi editare Foto/Video)
  • 000 de monitoare gaming, multimedia şi office
  • 000 de produse smart Xiaomi
  • Peste 500 licențe anti-virus
  • Peste 500 licențe Windows și aplicații Office

Pe lângă reducerile substanţiale oferite anul acesta, magazinul își propune şi o procesare rapidă a acestora, având ca target să expedieze 90% din comenzi în cel mult 5 zile.” –a declarat Răzvan Pop, Marketing Manager la PC Garage

Pare un efort logistic extraordinar, dar perfect posibil pentru PC Garage, care a reușit în urmă cu un an performanța de a expedia 91% din comenzile de Black Friday în 5 zile de la eveniment.”

Mai mult decât atât, comerciantul își propune odată cu angajamentul de expediere și un scor NPS de peste 80 pentru clienții care lansează comenzi de Black Friday, adică echivalent gradului de satisfacție dintr-o zi obișnuită.

Nu sunt uitaţi nici cei ce vor sa facă o achiziţie prin intermediul sistemului de creditare. Astfel, clienţii PC Garage vor putea să plătească până la 24 rate fără dobândă prin: ING, Start Card Banca Transilvania, Card Avantaj, Raiffeisen şi BRD. Mai mult, împreună cu TBI Credit se oferă soluţii de creditare instante cu dobândă de doar 18%.

Cu o lungă tradiție în comercializarea de produse IT de calitate și furnizarea celor mai bune servicii din România, PC Garage și-a asumat încă din momentul înființării misiunea de a se poziționa cât mai aproape de pasionații de tehnologie și de iubitorii de jocuri, pentru a-i susține cât de mult posibil în atingerea obiectivelor și, de ce nu, chiar depășirea acestora. Prin urmare, compania a organizat de-a lungul existenței sale nenumărate campanii cu prețuri speciale, cadouri sau premii – toate având scopul de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a obține cea mai bună performanță și cea mai bună calitate în raport cu bugetul disponibil.

Pentru a ilustra mai bine încrederea pe care o are că își va atinge obiectivul propus, PC Garage face și o propunere la fel de îndrăzneață, lansând un sistem de gaming în ediție limitată.

Viking Black Friday Edition este configurat și asamblat de către specialiștii PC Garage, astfel încât stabilitatea sistemului, calitatea asamblării, eficiența răcirii și compatibilitatea componentelor utilizate sunt garantate. Configurația se bazează pe un procesor AMD Ryzen 7 2700X și pe o placă video Radeon RX 570 8GB, fiind echipat cu 16GB memorie RAM DDR4 și cu SSD de 1TB, în format M.2. Sistemul de gaming Viking Black Friday Edition va fi disponibil exclusiv numai în ziua de Black Friday, în cantitate limitată.