Codul sursă deschis pentru tehnologia mult-așteptată AMD FidelityFX Super Resolution 3 este disponibil pe GPUOpen ca parte a AMD FidelityFX™ SDK, pentru toți dezvoltatorii să îl descarce, împreună cu un plug-in pentru Unreal Engine 5. Se așteaptă ca această lansare să accelereze implemtarea FSR 3 în jocuri pe măsură ce ne îndreptăm către 2024.

Versiunea actualizată a FSR 3 este prezentată în jocul Avatar: Frontiers of Pandora™ și va fi lansată pe 15 decembrie (time zone-ul Japoniei) în Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Atunci când FSR 3 cu funcția Frame Generation este activat în Avatar: Frontiers of Pandora, jucătorii se pot aștepta la o experiență incredibilă, cu rate masive de cadre la setările Ultra folosind FSR 3 pe întreaga gamă de produse AMD Radeon™ RX 7000 Series.

În plus, după lansarea FSR 3, suportul pentru Variable Refresh Rate (VRR) a fost îmbunătățit pentru toate ecranele care integrează tehnologia AMD FreeSync™. Versiunea actualizată a tehnologiei AMD FSR 3 este optimizată pentru VRR pentru a oferi o experiență de utilizator la un nivel superior, cu o îmbunătățire a cadenței cadrelor. Am creat un ghid care prezintă cum să activați FSR 3 în Avatar: Frontiers of Pandora, oferind totodată câteva recomandări suplimentare pentru a avea o experiență optimă de gaming când utilizați FSR 3 în acest joc aici.

De la lansarea FSR 3 în primele două jocuri în luna septembrie, am adăugat mai multe jocuri la lista de titluri viitoare, inclusiv Farming Simulator 22, Starfield, Warhammer 40,000: Darktide și Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Pentru a afla mai multe despre versiunea actualizată a AMD FSR 3 și lansarea GPUOpen, verificați pagina oficială AMD.