China Electronics Corporation lanseaza in Romania un nou smartphone din gama S, modelul Philips S326. Acest terminal dual SIM este compatibil cu tehnologia 4G, atat de tip FDD-LTE, cat si TDD-LTE si este disponibil in oferta Digi Mobil. Smartphone-ul va putea fi achizitionat si de la eMag sau de alti retaileri specializati.

“Philips S326 pastreaza traditia modelelor Philips care ofera o serie de caracteristici apreciate de utilizatori, printre care se numara o durata de utilizare prelungita”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Chiar daca nu se inscrie in gama Xenium, modelul S326 are o baterie lithium-ion de 3.000 mAh, care asigura o durata de utilizare de 30 de ore, in convorbire si de 27 de zile, in standby.”

Modelul beneficiaza de port infrarosu, iar aplicatia aferenta transforma Philips S326 intr-o telecomanda pentru majoritatea aparatelor electrocasnice. Aplicatia este compatibila cu peste 4.000 de marci de dispozitive si echipamente si peste 200.000 de modele de telecomenzi, actionand ca o telecomanda universala. De asemenea, acest terminal dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth 4.0 si GPS.

Ecranul de tip HD IPS are o diagonala de 5 inch si o rezolutie de 1.280 x 720 pixeli. Unghiurile largi de vizualizare si cele 16,7 milioane de culori ofera o experienta de utilizare foarte placuta. In ceea ce priveste camerele foto, Philips S326 este dotat cu o camera principala de 8 megapixeli cu focalizare automata si flash si o camera frontala de 2 megapixeli, pentru fotografii si selfie-uri reusite, indiferent de conditiile de luminozitate.

Philips S326 este echipat cu un procesor quad-core de 1,5 Ghz si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie interna de 8 GB ROM si 1 GB RAM si un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32 GB*.