BenQ, companie recunoscută pe plan internaţional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, lansează modelul GS1, o nouă soluție de proiecție adresată de data aceasta pasionaților de camping.

Cu o greutate de 1kg (0.5Kg fara baterie), dimensiuni de invidiat și o serie de caracteristici specifice mai mult proiectoarelor de interior, BenQ GS1 este modalitatea perfectă de a îți petrece serile în aer liber, alături de familie și prieteni.

“Pe măsură ce noțiunea de camping și vacanță outdor crește în popularitate, apare și necesitatea unor activități în aer liber care să distreze întrega familie, mai ales după lăsarea întunericului. BenQ GS1 este soluția ideală pentru astfel de activități, fiind capabil să ofere un divertisment de calitate, potrivit pentru toate vârstele. Suntem bucuroși să lansăm acest nou proiector, suficient de mic pentru a se potrivi în orice spațiu, inclusiv în trusa esențială a oricărui camper.” a declarat Lee Conway, CEO și Președinte, BenQ Corporation.