UltraVision Consult, partener strategic pentru țările din Europa Centrală și de Sud-Est al companiei Prysm, va participa în perioada 13-14 octombrie 2021 la Adria Security Summit 2021, eveniment de referință la nivel regional ce va reuni la Belgrad peste 100 de companii implicate în piața securității fizice. Aflat la cea de-a șasea ediție, Adria Security Summit aduce față în față producători și utilizatorii finali ce au ca domeniu de activitate sau de interes supravegherea video, controlul accesului electronic și mecanic, detectarea intruziunilor, securitatea privată, securitatea cibernetică, incendiu și siguranță, managementul securității, sisteme electroacustice și case inteligente. Cele peste 30 de prezentări și demonstrații susținute pe parcursul celor 2 zile vor oferi un cadru optim celor peste 1.500 de specialiști participanți din 32 de țări. Aceștia vor putea face schimb de experiență, discuta despre provocările și soluțiile care adresează nevoile actuale ale clienților sau despre interoperabilitatea în diferite segmente industriale.

Implicată activ de peste 7 ani pe piața Europei Centrale și de Sud-Est în proiecte de digitalizare a proceselor operaționale din domeniul securității fizice, UltraVision Consult promovează prin intermediul partenerilor săi soluții eficiente de supervizare și management a incidentelor de securitate și a infrastructurii tehnice utilizând facilitățile native ale AppVision™ PSIM (Physical Security Integration Management). Compania este reprezentantul exclusiv al Prysm Software pentru suita software AppVision PSIM în România, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Cehia, Muntenegru, Albania, Croația, Slovacia, Bosnia& Herțegovina, Macedonia de Nord și Ungaria. Platforma deschisă de unificare a tehnologiilor și echipamentelor de la diferite branduri din piață asigură informarea operatorilor, supervizarea, comanda și controlul proceselor într-un mod unitar. Pe lângă cele mai noi elemente ale suitei AppVision™ PSIM, UltraVision Consult va prezenta în cadrul evenimentului și module software personalizate dezvoltate cu echipa proprie.

Florin Marica, director general al UltraVision Consult, se numără printre speaker-ii primei zile a evenimentului, cu o prezentare a unui studiu de caz referitor la o soluție de control acces automat pentru o unitate de producție industrială și o demonstrație practică a eficienței operaționale a platformei AppVision PSIM în managementul incidentelor de securitate. „Suntem bucuroși că avem ocazia să luăm parte la un eveniment ce a crescut constant și a canalizat interesul specialiștilor în securitatea fizică electronică din regiune și a potențialilor clienți. Într-o perioadă în care piața Europei Centrale și de Sud-Est marchează un reviriment post-pandemic, avem ocazia de a ne prezenta competențele avansate și noutățile aduse de versiunea 4.7 a suitei AppVision PSIM,” a declarat Florin Marica.

Un raport recent dat publicității în luna august a acestui an arată că dimensiunea pieței globale de securitate fizică a fost estimată la 78,23 miliarde USD în 2020. Conform estimărilor analiștilor, este de așteptat ca această cifră să ajungă la 83,87 miliarde USD în 2021, marcând o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 7,54% din 2020 până în 2026, când va ajunge la 121,01 miliarde USD. Securitatea fizică electronică include protecția hardware-ului, a software-ului, a datelor, a persoanelor și a rețelelor împotriva evenimentelor și acțiunilor fizice, care ar putea provoca daune sau pierderi unei organizații.

”În lumea actuală a amenințărilor de securitate în creștere și a nevoii clare de a proteja activele și angajații companiilor, managerii de securitate acționează adesea ca ultimă linie de apărare. Provocările în creștere și atacurile din ce în ce mai sofisticate creează o nevoie de învățare constantă despre noile tehnologii și metode de protecție. În acest context, în cadrul prezenței noastre vom prezenta un studiu de caz,” a declarat Ionel Dimulescu, director executiv UltraVision Consult.

Pentru utilizatorii finali de echipamente și sisteme de securitate, precum și pentru jucătorii-cheie din industrie, Adria Security Summit reprezintă o bibliotecă extrem de valoroasă de cunoștințe despre inovația pe piața securității și viitoarele tendințe de securitate.