Asteptam a doua editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania de la Sibiu, 25-27 octombrie 2012.
Va invitam, asadar, la un eveniment diferit prin abordare si concept: 1 masterclass despre bune practici in managementul performantei la nivel international in cadrul caruia va fi abordat progresiv domeniul managementul performantei, de la nivel strategic, la nivel operational si individual, 15 sesiuni de prezentari, 3 paneluri de discutii si 3 workshop-uri post-conferinta in care toti cei care relationeaza cu domeniul managementul performantei au oportunitatea de a invata intr-un format nou, de a cunoaste bune practici, de a interactiona cu alti practicieni in domeniu.
Detalii Masterclass
Masterclas-ul din prima zi a Conferintei, 25 octombrie, va fi sustinut de catre Aurel Brudan, CEO si Fondator The KPI Institute. Originar din Sibiu, Aurel a activat profesional în ultimii 12 ani în SUA și Australia, consiliind pe teme de managemental performanței organizații precum Australia Post, National Australia Bank, Consiliul Local Brisbane, Guvernul FederalAustralian, Ministerul de Finanțe al Statului Victoria, Consiliul Suprem al Sănătății din Qatar, rețeaua educațională SABIS Liban și Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor din Arabia Saudită. A susținut cursuri în Europa, Asia, Africași Oceania, pregătind sute de cursanți din peste 20 de țări. Contribuția la dezvoltarea managementului performantei a fost recunoscută prin acordarea titlului de Fellow din partea Australian Institute of Management. Aurel face partedin consiliul de coordonare al Asociației de Management al Performanței de la Univeristatea din Cambridge și își finalizează studiile doctorale pe aceeași temă în cadrul Universității din Melbourne.
Din temele Conferintei:
- Cum aliniem managementul performantei cu viziunea organizatiei?
- Care este rolul managementului performantei in construirea legaturii dintre strategie si executie?
- Cum cream rapoarte de performanta relevante?
- Ce presupune identificarea corecta a KPIs folositi in masurarea performantei la nivel departamental?
- Cum masuram impactul factorilor de succes in afaceri asupra managementului performantei la nivel operational?
- Prin ce se caracterizeaza cultura orientata spre performanta?
- Cat de importanta este componenta de motivare a personalului pentru ca angajatii sa fie performanti?
- Cum se ajunge de la dezvoltarea personala la cea organizationala?
- Ce legatura exista intre evaluarea performantei si sistemul de recompensa si bonuare?
Program:
- 25 octombrie – un masterclass despre „Bune practice in managementul performantei la nivel international” si modulul „Managementul Performantei la nivel strategic”
- 26 octombrie – modulele „Managementul Performantei la nivel operational” si „Managementul Performantei la nivel individual”
- 27 octombrie – 3 workshop-uri concomitente pe temele Balanced Scorecard (workshop A), KPIs (workshop B) si Criterii de performanta pentru angajati (workshop C).
Detalii despre intregul eveniment sunt disponibile la adresa:http://www.indicatorideperformanta.ro/conferinta-managementul-performantei/