TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anunţă disponibilitatea noului său acces point dual band, model TEW-753DAP — un dispozitiv PoE destinat segmentului de business, bazat pe tehnologia wireless N 300 Mbps.

Forma sa compactă, ce semana foarte mult cu ce a unui detector de fum, culoarea alba a carcasei, precum şi opţiunea de a opri funcţionarea ledurile indicatoare, îl ajută  să se integreze perfect în orice mediu de lucru. Această capacitate a sa de integrare se extinde şi asupra procesului de instalare, TEW-753DAP fiind capabil să funcţioneze, în funcţie de situaţie, în modul Access Point, WDS Access Point, WDS Bridge sau Repeater.

TEW-753DAP este bazat pe tehnologia PoE, ceea ce duce la o reducere considerabilă a timpilor şi a costurilor de instalare, şi este capabil să gestioneze două benzi Wireless N 300Mbps, oferind performanţe remarcabile atât pe banda de 2.4 GHz cât şi pe cea de 5 GHz.

Fiind un echipament profesional, TEW-753DAP vine dotat cu o serie de caracteristici avansate, ce includ: suport IPv6 , abilitatea de a crea până la 16 SSID-uri, functie AP scan, opt jurnale de sistem pentru rezolvarea problemelor de rețea, protocol Spanning Tree şi suport SNMP, precum şi un management eficient al traficului de date.