TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anunţă disponibilitatea noului său router wireless de calatorie, model TEW-714TRU.

TEW-714TRU este proiectat cu un design compact ceea ce îi permite sa se conecteze direct la priza de curent. Este un echipament compatibil cu standardul IEEE 802.11n (150 Mbps), capabil să partajeze atât semnalul de la o conexiune cu fir(modul Router), cât şi pe cel de la o conexiune wireless(modul WISP). Trecerea de la un mod la altul se face uşor şi rapid, folosind switch-ul aflat pe una din lateralele dispozitivului.

Pe langa o conexiune Ethernet, TEW-714TRU este dotat şi cu doua porturi USB. Dintre acestea, unul este foarte util pentru partajarea informaţiilor aflate pe un dispozitiv extern, în tip ce al doilea poate fi folosit pentru a limenta un dispozitiv mobil(tableta, telefon, MP3/MP4 Player, etc)

Pentru a fi compatibil cu orice tip de priză electrica, indiferent de regiune, pachetul contine trei adaptoare de curent – unul pentru America, unul pentru Europa si unul pentru standardul UK.

TEW714TRU este conceput pentru a satisface nevoile utilizatorului dinamic, mereu pe drumuri,” a declarant Sonny Su, director al departamentului technologic la TRENDnet. “Se poate conecta la prizele de pe orice continent și oferă utilizatorului doua porturi USB extreme de utile.”

Informaţii suplimentare: http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=250_TEW-714TRU&cat=174

Video: http://www.youtube.com/watch?v=-8JR614-3rk