TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anunţă disonibilitatea modelului THA-101, un switch pentru priza electrică dotat cu un modul N300 de extindere a retelei wireless.

Noul dispozitiv este ideal pentru extinderea semnalului wireless din zonele unde acesta este foarte slab, sau inexistent. Pentru aceasta THA-101 trebuie pozitionat într-o zonă unde dispozitivul vostru mobil(tablet sau telefonul) are un minim de doua linii la semnalul wireless emis de reţeaua deja existentă. Instalarea sa se face foarte usor, fie folosind butonul WPS fie folosind aplicatia TRENDnet Smart Home disponibilă pe shop-ul Apple şi Android.

Pe lângă opţiunea sa de extender wireless, THA-101 deţine şi o funcţie inteligentă de management pentru alimentarea dispozitivelor conectate la prize sa de curent. Astfel, prin intermediul acesteia, veţi putea sa opriţi sau sa porniţi dispozitivele(ventilator, calculator, veioză, etc) alimentate de la priza sa, folosind un dispozitiv mobil Apple/Android cu conexiune la internet. Mai mult, tot prin intermediul aplicaţiei veţi putea seta un ciclu săptămânal de pornire/oprire, cu timpi variabili pe durata zilei. Spre exemplu, puteti seta să se aprindă lumina veiozei la ora la care ştiţi că ajungeti acasa, sau să setati un ciclu de aprindere care să de senzaţia ca este cineva prezent în casă după o anumită oră.

Din persectiva protecţiei la suprasarcină,  THA-101 este dotat cu un circuit ce opreşte alimentarea cu energie electrică atunci când curentul depăşeşte valoarea de 16 Amp.

Aplicaţia, disponibilă gratuit pe shop-ul Apple sau Android, mai are si un rol de monitorizare, afişând în timp real consumul total de electricitate, voltajul şi puterea.

“THA-101 este uşor de instalat,” a declarant Sonny Su, director al departamentului tehnologic TRENDnet, “iar aplicaţia este capabilă să gestioneze mai multe unităţi THA-101, pentru a controla lumina, ventilatorul, sau alte dispozitive din locuinţă.”

 

Video: http://www.youtube.com/watch?v=cqIRLQSKnEo

Pagina produsului: http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=105_THA-101

Imagini: http://www.trendnet.com/support/supportdetail.asp?prod=105_THA-101

Garanţie: 3 ani

THA-101 MSRP: EUR 69.00