TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anuntă disponibilitatea router-ului wireless dual band N600, model TEW-751DR.

Acesta oferă două benzi wireless N la 300 Mbps — una pe frecvenţa de 2.4 GHz pentru dispozitivele uzuale şi una pe frecvenţa de 5 GHz pentru streaming-ul conţinutului HD. Fiind dotat cu capabilităţi avansate de securitate, noul router TRENDnet poate crea o reţea izolată capabilă să ofere conexiune la internet şi să blocheze accesul utilizatorilor la informaţiile partajate. De asemenea, pentru o securitate sporită, reţeaua sa wireless este dotată direct din fabrică cu o cheie de criptare.

Păstrând politica de protejare a mediului înconjurător, TRENDnet se foloseşte de tehnologia GREENnet pentru a reduce consumul de energie cu până la 50%.

“Dacă sunteţi în căutarea unui router dual band performant, la un preţ atractiv, atunci aruncaţi o privire atentă la noul model TRENDnet TEW-751DR,” a declarant Sonny Su, director al departamentului tehnologic, TRENDnet.