TotalSoft, producătorul regional de software, parte a Global Finance, va prezenta soluţia proprie dedicată sectorului de leasing,  Charisma Leasing Management, în cadrul conferinţei “Leasing in CEE” care va avea loc la începutul lunii februarie în Praga.

Conferinţa se concentrează pe noua abordare din industria de leasing, în contextul schimbărilor de structură a pieţei, precum şi pe noile modele de colaborare între părţile implicate în contractele de leasing. Dezbaterile se vor axa pe modalităţile de a asigura creşterea sustenabilă a sectorului de leasing din Europa Centrală şi de Est.

Evenimentul reuneşte decidenţi din companii importante de leasing şi reprezentanţi ai asociaţiilor de profil din Cehia, România, Ungaria, Polonia, Bulgaria, Slovacia, Letonia şi Turcia.

“Suntem încântaţi să fim prezenţi ca sponsor al conferinţei organizate de IC Energy, mai ales că evenimentul se adresează companiilor din ţările Europei Centrale şi de Est, regiune de mare interes pentru noi” afirmă Damon O’Neill, Director International Operations al TotalSoft. “Încercăm să rămânem mereu aproape de industria de leasing, să fim la curent cu cele mai recente evoluţii şi ştiri şi să îmbunătăţim permanent Charisma. Profităm de acest nou prilej pentru  a  întâlni persoane de decizie şi a discuta direct despre provocările din activitatea lor de zi cu zi.“

Soluţia TotalSoft dedicată industriei de leasing, Charisma Leasing Management, este una dintre soluţiile cele mai populare de leasing la nivel european şi a fost clasată de KPMG la nivel mondial in top 10 cele mai puternice soluţii software de leasing. Cu un portofoliu tot mai mare de clienţi internaţionali, TotalSoft colaborează cu grupuri importante de leasing care au adoptat Charisma Leasing Management ca soluţie de grup.