Novensys creşte şi îşi consolideaza poziţia pe pieţele ţinta, dintre care cea mai importanta pentru 2012 este zona de soluţii software pentru administrarea afacerilor Microsoft Dynamics. Acest lucru se va face prin preluarea, începând cu luna ianuarie, a diviziei Dynamics deținuta de compania Ager Solutions.

Preluarea a venit ca o consecinţa a creşterii cererilor venite din piaţa pentru soluţiile de tip Microsoft Dynamics precum şi a urmarii investiţiilor facute în ultimul an în direcţia resurselor umane.

“ Beneficiind de experienţa Novensys, produsele şi serviciile noastre vor evolua, dar valorile pe care le împartaşim ramân aceleaşi. Cu dorința permanenta de satisfacere a nevoilor clienţilor noștri, vom continua sa facem lucrurile sa se întâmple, fie ca este vorba despre cele mai mari şi dinamice afaceri din România sau de companii cu planuri ambiţioase, la început de drum. Soluţiile de calitate oferite cu promptitudine clienţilor noştri reprezinta esenţa culturii Novensys. Extindem azi echipa Microsoft Dynamics proprie ca urmare a unei decizii strategice de creștere a capabilitaților noastre de livrare a proiectelor, în zona sistemelor de gestiune a afacerii” – a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.

În urma tranzacției, echipa Microsoft Dynamics NAV din cadrul AGER Solutions își va continua activitatea sub brandul Novensys și împreuna cu echipa Dynamics actuala a Novensys, aceasta devenind lider pe piața de soluții Microsoft Dynamics.

Prin unirea și integrarea celor doua echipe, Novensys își întarește poziția de furnizor pentru suita de soluții de destinate gestiunii afacerii Microsoft Dynamics: va avea cea mai extinsa și consolidata echipa dedicata, va gestiona peste 200 de clienți de NAV și va atinge o cota de piața de peste 50%.

Cu o experienţa de peste 15 ani, AGER Solutions şi-a concentrat activitatea în dezvoltarea şi implementarea celor mai performante soluţii software pentru administrarea afacerilor. Soluţiile oferite se adreseaza companiilor mici si medii, companiilor în creştere, precum şi filialelor marilor companii – fie ele autohtone sau multinaţionale.