TotalSoft anunţă lansarea unei noi generaţii a aplicaţiei destinată gestionării activităţii unei companii – Charisma ERP 2013. Evenimentul va avea loc cu ocazia Zilelor TotalSoft din 14-15 noiembrie, cea mai mare întâlnire cu utilizatorii susținută de o singură companie din IT-ul românesc. Charisma ERP 2013 integrează o serie de module noi, dezvoltate de companie, dar și soluții “third-party” în regim OEM, propunând pieței un sistem în pas cu schimbările mediului economic și cu creşterea exigenţei clienţilor.

Printre noutăţile aduse de Charisma ERP 2013 se află un modul de retail specific domeniului farmaceutic, modulul destinat simplificării și eficientizării activității producătorilor agricoli, modulele de eLearning și adeverințe pentru bănci, care completează componenta de HR a sistemului, și o soluție de document management pentru gestionarea activității de front office (scanare cărți de identitate, pașapoarte, carnete de conducere și extragere de date, preluare semnătura cu date biometrice).

De asemenea, TotalSoft a continuat strategia de dezvoltare și integrare de add-on-uri pe dispozitive mobile, în vederea creșterii agilității companiilor. Astfel, versiunea 2013 a sistemului se integrează cu soluții mobile noi, precum Charisma Mobile FFA sau Charisma Mobile eCare.

Prin Charisma Mobile FFA, aplicație pentru tablete (IOS sau Android) și PDA-uri, forța mobilă a unei companii (tehnicieni, agenți de vânzări, promoteri, reprezentanți service, agenți de recuperare, constatatori sau agenți medicali) își realizează managementul complet al activităților de pe teren având în același timp acces la sistemul de back-office al companiei.

Charisma Mobile eCare, aplicație pentru iPhone, facilitează comunicarea dintre companiile cu număr mare de clienți și/sau parteneri și aceștia, oferindu-le posibilitatea consultării propriilor informații. În cazul clienților unei companii de leasing, de exemplu, aceștia pot accesa contractele, scadențarele, restanțele de plată sau plățile asociate și pot înregistra direct în sistem promisiuni și confirmări de plată.

Integrarea de noi soluții “third-party” în regim OEM, începută în 2010 prin utilizarea tehnologiei Tableau Software ca platformă de dezvoltare a sistemului de analiză și raportare, continuă cu atragerea de soluții ale unor parteneri puternici, care să asigure instrumente complexe și validate de piață pentru activități de bugetare, magazine on-line, optimizare a rutelor, monitorizare GPS, programări medicale sau evaluare a riscului financiar.

Charisma este partener de încredere pentru mai mult de 1000 de companii, reunind practic cea mai mare bază de clienți din sectorul Medium-Large Enterprise din România. Din portofoliul Charisma fac parte lideri de piață, companii precum UniCredit Țiriac Bank, Raiffeisen Leasing, Fildas Trading, Caroli, GE, Mediplus sau Henkel. TotalSoft, prin Charisma ERP, a ocupat în ultimii 3 ani consecutiv locul 1 în topul furnizorilor de soluții ERP din România, conform studiilor realizate de compania de analiză de piață Pierre Audoin Consultans.

Toate acestea, împreună cu alte lucruri de interes pentru comunitatea Charisma, vor fi prezentate pe larg în cadrul evenimentului anual Zilele TotalSoft, la care sunt așteptaţi peste 1200 de parteneri de afaceri.

Pentru mai multe informații accesați http://www.charisma.ro/demo.