Brândușa Fecioru, fost director de resurse umane al companiilor Bayer România, Ernst &Young și A&D Pharma Grup, preia poziția de HR Director TotalSoft. Brândușa Fecioru este de profesie sociolog, are o carieră de peste 15 ani în domeniul resurselor umane și este profesor asociat în cadrul Masterului de Resurse Umane al Universițății București, contribuind activ la dezvoltarea profesiei de specialist resurse umane în Romania.

“Oportunitatea de a lucra în industria IT, într-o companie de prestigiul TotalSoft, reprezintă pentru mine o nouă etapă profesională și o mare provocare, dat fiind complexitatea acestei industrii.” ne spune Brandușa.

În TotalSoft, Brândușa este responsabilă de elaborarea strategiei de resurse umane, care să susțină planurile de dezvoltare ale companiei pe termen mediu la nivel internațional. Printre prioritățile sale se numără implementarea proceselor și instrumentelor interne necesare, dezvoltarea planurilor de carieră, evaluarea şi îmbunătăţirea performanței angajaţilor. Prin această mişcare, TotalSoft îşi propune o consolidare a brandului de angajator preferat în industria IT românească.