TotalSoft, producătorul român de software parte a Global Finance, a devenit la începutul lunii noiembrie primul partener Microsoft din România certificat Gold pe competența CRM (Customer Relationship Management). Obținerea statutului, unic în acest moment în România, s-a facut în urma certificării în tehnologia Microsoft Dynamics CRM a echipei de specialiști TotalSoft, dar și pe baza recomandărilor oferite de clienți pentru care compania a dezvoltat și implementat soluții bazate pe această tehnologie.

TotalSoft este partener Microsoft încă din anul 1997 și Microsoft Gold Certified Partner începând cu 2005. În cei 15 ani de parteneriat, compania și-a extins permanent competențele ajungând să activeze astăzi pe o suită complexă de tehnologii, suită care include CRM, SharePoint și Business Intelligence atât on-premise, cât și on-demand (SaaS). De altfel, portofoliul de companii care utilizează soluții dezvoltate de TotalSoft pe aceste platforme include nume de referință în România și în plan internațional, precum Mercedes-Benz România, companie Daimler, Henkel, OMV Petrom, Agroalim Distribution (parte a grupului american Smithfield Group), Econgas, UPC, BCR Erste, Toyota, UniCredit Țiriac Bank, TBI Grup, Deutsche Leasing Internațional sau Fildas.

„Suntem bucuroși că avem alături de noi parteneri de talia TotalSoft într-o piață care cunoaște o cerere solidă și în creștere de soluții CRM. Pentru Microsoft România, TotalSoft este cel mai mare partener dezvoltator de soluții software adresate mediului de afaceri, cu un istoric remarcabil de proiecte CRM implementate cu success. Maturitatea și specializarea pe verticale industriale sunt argumente cheie ce confirmă cel mai înalt grad de competență obținut de TotalSoft în sistemul de parteneriat al Microsoft pentru soluții CRM.” Mihai Iordache, Director pentru Soluții și Parteneri pentru Companii Mici și Mijlocii, Microsoft România.

De altfel, prin intermediul soluției Charisma ERP dezvoltată tot pe tehnologie Microsoft, TotalSoft este cel mai important partener Microsoft din perspectiva tehnologică de soluții B2B, cu implementări în peste 500 de companii din 14 țări, în verticale de business precum servicii financiare, retail și distributie, construcții, servicii, medical și farmaceutic.